Интимно

2 въпроса разкриват дали сте с точния партньор

Вижте кои са те

28.01.2021г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато говорим за любов, романтично изживяване, имаме партньор до себе си, няма как да не си задаваме въпроси за настоящето и бъдещето ни с този човек. Понякога твърде многото въпроси, колебания, съмнения, могат да ни объркат напълно. И все пак, винаги ще има един въпрос, който ще ни вълнува и той е „Това ли е моят партньор, моят човек, с когото ще създам семейство, поколение?“

Как да разберете? Към този въпрос има още два много важни допълващи въпроса.

Въпрос 1. Обичам ли този човек?

Не става въпрос само за сексуалната химия, забавните моменти, дали сте съвместими по много критерии. Какво бих направил/а за него безрезервно? Обичам ли го истински? Ако може да отговорите положително, то вие сте изминали половината път от това да разберете дали си заслужава времето, което инвестирате в тези взаимоотношения. Защото истинската любов е мотивацията за растеж, разбиране и състрадание към другия.

Грешки, които партньорите допускат и които разрушават връзката им

Тя ни кара да сме по-добри и да не зарязваме всичко пред малките трудности, да не се отказваме от връзката си.

Ако вие полагате усилия за нея, то значи усещате по някакъв начин, че има смисъл от това да сте точно с този човек.

Въпрос 2. Моят живот и животът на партньора ми станали по-добър, откакто сме заедно?

Помислете си как би изглеждал животът ви без вашата половинка. Как бихте живели без този човек, как ще се чувствате? Как бихте прекарвали свободното си време? Ще усещате ли празнина?

Знаци, че сте срещнали вашата сексуална душа

На кого бихте се доверили и кой ще ви вдигне, ако паднете? Кой ще бъде вашата опора? Моят партньор ли е моят най-добър приятел?

Свързани статии

Много е важно да отговорите така на основния втори въпрос и на последващите го, че да осъзнаете дали се допълвате взаимно или вие сте жертва на зависимост, и всъщност не изпитвате истинска обич към човека до себе си.

Въпреки че няма идеална връзка, има взаимоотношения, в които двама души успяват да се надградят, защото се подкрепят взаимно, защото не се чувстват като конкуренция. Връзки, в които двамата се преоткриват, уважават доверието на другия и вглеждайки се в партньора си отстрани, с усмивка могат да си кажат „Да, това е моят човек“.

Снимка: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
as nabojen ste stavam monah tova e gryah i sam mnogo veren celuvki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар