Интимно

6 начина да задържите интереса на един мъж

Женски трикове, които разпалват мъжкия интерес

15.03.2021г. / 17 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако сте срещнали човек, когото харесвате, на когото сте привлекли вниманието и когото определено искате да задържите, трябва да използвате някои малки женски трикове, за да направите така, че да не изгуби интерес към вас.

Как да покажете, че нямате интерес към него

Ето какво можете да направите, за да поддържате интереса на мъжа до вас.

Не се опитвайте да докажете, че сте по-добра от него

Оставете мъжът до вас да чувства нуждата ви от него. Оставете го да ви помага. Не се представяйте като невероятно силна жена, която може да се справи с всичко, дори с най-тежката мъжка работа. Ако има нещо по-отблъскващо и непривлекателно за мъжете, то това е жена, равна на тях във всяко отношение. Бъдете нежна и покажете уязвимата си страна.

Останете леко мистериозни за някои неща

За да поддържате интереса на мъжа до вас в никакъв случай не трябва да се разкривате напълно. Тоталното оголване на душата и емоциите, мислите и дори битовото ежедневие убиват интереса на мъжа и могат бързо да го тласнат към търсене на друга по-интересна дама.

Знаци, че той е загубил интерес към вас

Забавлявайте се и не усложнявайте излишно нещата

Жените много обичат да правят нещата по-сложни, отколкото са. Не забравяйте да не се цупите без причина, да не настоявате винаги да стане вашето, да не изисквате твърде агресивно от мъжа, защото това го отблъсква. Използвайте женската си тайнственост и тънкост, за да го накарате да прави това, което искате.

Обичайте себе си най-напред

Мъжете обичат уверени жени. Избягвайте да акцентирате на недостатъците си пред него, за да го накарате да ви прави комплименти и да ви убеждава колко сте красива. Това е погрешна стратегия, която много жени имат и която определено не е печеливша. Вместо това бъдете уверени в себе си и го показвайте. Няма нищо по-привлекателно от това за мъжете.

6 стъпки, които поддържат интереса към връзката

Освободете се от багажа на предишните връзки

За да поддържате интереса на мъжа до себе си, избягвайте да го сравнявате с предишните си партньори. Не говорете за бившите си пред него. Не е нужно да е в течение на мислите ви. Обвийте ги в мистерия и ги запазете за себе си. Опитайте се да не мислите за тях. Настройте се за настоящето и то ще ви се усмихне.

Пишете му двусмислени съобщения

Оставете откровеността за по-нататък във връзката. В началото поддържайте интереса му, като му пишете съобщения с двусмислен текст. Не чакайте винаги той да ви пише пръв. Изненадвайте го. Неочакваното женско поведение винаги е печелившо сред мъжете.

Кога мъжете губят интерес в брака?

Коментирай