Интимно

10 грешки, които зодия Лъв прави в любовта и връзките

Какво пречи на щастливите отношения с тази зодия

19.05.2021г. / 13 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Нужда от много внимание.

Лъвовете имат силно изявено его. То трябва постоянно да бъде лъскано и лустросвано, за да се чувстват на гребена на вълната. Ако не усещат обожанието на партньорите си, Лъвовете стават мрънкащи, изискващи внимание и много раздразнителни. Нетърпеливи са да говорят за това как е минал денят им, да споделят чувствата си, да заемат цялото емоционално пространство в помещението, като често пренебрегват партньорите си с това свое поведение.

Какво прави жената Лъв толкова специална?

5. Изключително ревниви са и проявяват притежателно поведение.

Като истински царе, Лъвовете искат да притежават своя прайд. Ето защо те се налагат над партньорите си, проявяват притежателно поведение, държат се с тях като с вещи. Много са ревниви и това си личи във всяко тяхно действие и дума. Ако партньорът им получи някаква свобода, то трябва да бъде щастлив, защото това е подарък, който Лъвовете рядко дават.

6. Впускат се в начинания, които изземват цялото им внимание.

Лъвовете са страстни натури. Те се впускат в каузи, начинания, проекти с цялата страст, на която са способни, а това понякога оставя партньорите им на заден план. Те се чувстват загърбени и изоставени. Лъвовете се сърдят, ако партньорите им проявят критика към това тяхно поведение. Те обичат да изразяват себе си по всевъзможни начини и когато някой се опита да разкритикува тяхното крайно себеотдаване, те стават язвителни и пренебрегват още повече партньорите си.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Лъв?

7. Искат любовта и връзките да изглеждат като извадени от филм.

Лъвовете са мечтатели и романтици. Те не могат да се примирят с посредствена любов или обикновена връзка. Искат всичко да е като по филмите. Обожават романтиката, фантазиите им винаги работят, предпочитат да летят в облаците, отколкото да бъдат приземени на скучната земя, където всички останали стъпват. Това често им изиграва лоша шега, защото очакванията им остават неоправдани.

Как мъжът от зодия Лъв показва, че ви харесва

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
ne tulkuvam i niamam takava zodia okolo men v li4en plan.zvu4i kato slab opit za izvinenia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар