Интимно

5 зодии, склонни да изневерят и да го скрият

Кои са най-големите прелюбодейци в зодиака

02.06.2021г. / 14 10ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Везните се управляват от Венера, планетата на романтичността и фокуса върху връзките и отношенията. Везните са приказливи, общителни, обичат да флиртуват, дори да нямат за цел да изневерят. Харесва им погалването на егото им, харесва им да са харесвани. Те са прекрасни любовници и го знаят. Често изкушението надхвърля флирта и те пристъпват към изневяра. Рядко партньорите им ги хващат обаче, защото Везните са изкусни лъжци.

Когато смятат, че не получават достатъчно от партньорите си, Везните изневеряват. Така разтоварват вината от плещите си, защото смятат, че са били подтикнати да го направят. Ще направят всичко възможно да скрият изневярата от половинката си, защото не обичат да затръшват вратите зад гърба си.

5 цинични зодии, които винаги виждат негативната страна

Ако партньорът им все пак ги хване в изневяра, ще направят всичко възможно по силите си, за да отрекат или да убедят половинката си, че греши. Тази зодия предпочита пасивния подход в отношенията. Ако бъдат притиснати в ъгъла, чак тогава ще бъдат честни с партньора си. Обикновено са склонни и да поддържат дългосрочна афера. Ако тази афера се окаже с потенциал за връзка, може и да преминат от едната връзка в другата. Везните просто не обичат да са необвързани.

Везните обичат да бъдат обожавани и да бъдат третирани по романтичен начин. Ето защо, ако имат връзка със земни знаци, които са най-малко склонни на романтични прояви, като Козирог или Дева, Везните биха изневерили.

Скорпион

В действителност Скорпионът е един от най-верните зодиакални знаци. Той изневерява само когато се счита за емоционално наранен и неразбран. Трябва да има по-дълбока причина за Скорпиона, която да го накара да изневери. Той не би го направил само от страст, порив или просто за спорта. Скорпионите притежават силна сексуална енергия, но въпреки това тя не ги подтиква да изневеряват без никаква причина.

5-те зодии, които искат да избягат веднага след сватбата

Когато изневерят обаче, никой не е в състояние да ги хване. Няма да си признаят до последно. Ще отричат дори очевидното, но няма да поемат вината за стореното. Няма да проявят ни най-малко съжаление. Биха пазили изневярата си в дълбока тайна.

Това е така, защото Скорпионът се управлява от Плутон – планетата на загадъчността и тайните. Когато става въпрос за укриване на нещо, Скорпионите са най-добри в това. Ако деянието им излезе наяве, ще направят всичко възможно да прикрият следите си.

Сексът играе голяма роля в подсилването и заздравяването на връзката със Скорпион. Ако нещо в секса куца, Скорпионът го приема твърде лично и обръща поглед навън в търсене на партньор, с когото да задоволи страстта си. Ако Скорпионът има връзка с егоцентрик, какъвто например е Лъвът, той би се чувствал пренебрегнат, потиснат в сексуален план. Ако Скорпионът не получава достатъчно сексуално удоволствие от половинката си, той го търси на друго място, защото емоциите и сексът за Скорпионите са тясно свързани.

С кои зодии сте най-съвместими в любовта и връзките

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )