Интимно

10 въпроса, които да си зададете, преди да скъсате с партньора си

Преди да вземете решение, помислете добре за връзката си

25.06.2021г. / 09 16ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Това ли е моят път?

Ако мисълта да скъсате се е загнездила в съзнанието ви, вероятно имате причина за това. Помислете си добре дали си представяте живота с този човек занапред. Това ли е пътеката, по която искате да тръгнете или просто сте се запътили по течението.

Начини на скъсване, които дават ценни уроци

5. Все още ли съм щастлива?

Щастието не е константа. То може да изчезне също толкова бързо, колкото се е появило. Ако в началото на връзката си сте били щастливи, но вече не сте, не се дръжте за миналото и не преглъщайте нещастието си в името на миналото. Живейте в настоящето. Ако не се чувствате щастливи, връзката ви може да ви кара да се чувствате именно така.

6. Харесвам ли себе си в компанията на партньора си?

Понякога човек не си дава сметка как променя поведението си, когато е с половинката си. Това е най-осезаемо за околните, които ви виждат както в неговата компания, така и без него. Ако има сериозна промяна в поведението ви, чувствате се потиснати или се чувствате сякаш не сте себе си, това е сериозен повод за размисъл върху това дали да продължавате връзката си с този човек.

3 карти разкриват с каква емоционална рана е време да се разделите

7. Това ли искам?

Възможно е да не сте готови за това, което партньорът ви иска от вас. Ако той, например, иска да задълбочите връзката си и да я превърнете в семейство с деца, а вие не сте готови, не го правете, само защото някой друг иска това от вас. Помислете на какъв етап сте самите вие. Преценете дали ако откажете тази покана няма да съжалявате.

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 2 години )
dosta vuprosi si zadadoh i vupreki vsi4ko se razdelihme predi pove4e ot 10 godini. i ne sujaliavam .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар