Интимно

10 стабилни основи на силната любовна връзка

Рецепта за успешна и здрава връзка

26.07.2021г. / 14 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Партньорът ви ви прави по-добър човек, както и вие него.

Щом отношенията ви са такива, че всеки изважда най-доброто от другия, това е чудесен признак на една здрава връзка.

7. Поделяте си силите.

13 съставки за щастлива връзка

Една връзка, в която има подялба на силите и разпределение на ангажиментите според способностите и талантите на двамата партньори, е непоклатима. Ако постоянно претегляте дали единият дава повече от другия, това е рецепта за провал. Но ако знаете силните си страни и ги използвате, за да движите връзката си напред, тя ще ви се отплати с щастие и дълготрайност.

5 причини да не сте доволни от новата си връзка

8. Партньорът ви е добър човек.

Добротата не се изразява само в смирение, любезност и топлота. Тя е нещо много повече. Добър човек може да бъде и избухливият, който на пръв поглед би бил ненадежден и би изплашил мнозина. Но добрият човек дори с буен нрав се различава по делата и това какво е готов да направи за половинката си. Справедливост, грижа, доверие, надеждност са само част от качествата, които притежава един истински стойностен човек.

3 вида любовна химия, без която не може да има стабилна връзка

9. Имате си доверие.

Доверието е много важно за стабилната връзка. То се изгражда трудно. На някои хора им трябва цял живот, за да успеят да се доверят. Други така и не успяват заради липсата на усещане за стабилност у партньора им. Ако вашият партньор е човек, на когото можете да се доверите във всеки смисъл, това е много важно.

10. Нямате сериозни проблеми.

Проблемите са навсякъде в живота и връзките. Всеки човек има такива и е нормално те да се появяват и да съпътстват живота ни. Но когато не са непреодолимо големи, връзката запазва силата и стабилността си.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Основата на всичко ( преди 2 години )
Това са ПАРИТЕ! Всичко останало се надгражда и добавя към ПАРИТЕ. Хората си има мъдра пословица Любовта си отива като дим от комина, когато ПАРИТЕ свършат, липсват и недостигат. Това е реалният свят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Най-важното 1 ( преди 2 години )
Номер едно това са ПАРИТЕ !!! Ако ги няма нищо не става и с нищо не може да се компенсира липсата или недостига им. Това е златно правило за всяка жена. Обаче е добре и мъжете и те да станат претенциозни към жените освен за секс да стават да имат стабилен доход жените, като доход и пари без да се броят парите заграбени от други мъже, а спечелени от самата жена собствени пари, а не чужди.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 2 години )
doverie. 4uvstva spodeleni. vsi4ko drugo se narejda.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар