Интимно

10 грешки, които зодия Козирог прави в любовта и връзките

Къде греши тази зодия в любовните отношения

27.07.2021г. / 15 37ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Иска да командва.

Егото на представителите на зодия Козирог е много голямо. В повечето случаи обичат да се налагат. Настояват нещата да се случват по техния начин. Това ги кара да изваждат по-скоро властната си страна, отколкото романтичната. Обичат да поемат началството, защото смятат, че знаят как да правят нещата най-добре. Тази борба за надмощие над партньора често им играе лоша шега в отношенията.

10 грешки, които зодия Везни прави в любовта и връзките

5. Отнасят се към любовта като към счетоводна операция.

Козирозите премислят всичко – плюсовете, минусите, печалбите и загубите във всякакъв смисъл извън финансовия. Така се отнасят и към партньорите си в любовта. Третират връзките си като сделки, в които има разменни монети. Това изсмуква енергията и пречи на разгръщането на спонтанността. Вярно е, че за една връзка е много важно да има споделено и балансирано партньорство, но Козирозите понякога прекаляват с това схващане и го приемат твърде насериозно.

10 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките

6. Скептични и песимистични са.

Козирозите са песимистите на зодиака. Ако ги попитате обаче, те ще отговорят, че по-скоро са реалисти. Изтъкани са от съмнения за всичко. Мислят и премислят всеки детайл, за да се предпазят от грешка, която в крайна сметка допускат като всички останали хора. Съмненията им се пренасят и към партньорите им, на които трудно вярват. Това е една от зодиите, които изграждат доверие изключително трудно.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 2 години )