Интимно

10 грешки, които зодия Риби прави в любовта и връзките

Как тази зодия помрачава щастието си

10.08.2021г. / 13 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

7. Променят себе си заради партньора си.

Една от най-големите грешки, които повечето Риби допускат, е да се опитват да се променят заради партньора си. В стремежа си да се харесат и да бъдат обичани, те се нагаждат според вкуса и желанията на половинката им, което в крайна сметка ги потиска и обезличава, а с времето кара партньорите им да губят уважение към тях.

10 грешки, които зодия Стрелец прави в любовта и връзките

8. Болезнени идеалисти са.

Онова, което пречи на Рибите да открият щастието в много случаи, е идеализмът. Те очакват от връзките си да са безкрайно щастливи, безоблачни като извадени от приказките. В реалния живот това се случва изключително рядко. Докато не приемат суровата истина, Рибите ще страдат от разочарованията, които ги спохождат.

Свързани статии

9. Бягат при проблеми.

Една от най-дразнещите за партньорите им грешки, е бягането от конфликтни ситуации. Рибите предпочитат да се покрият, докато бурята отмине, вместо да се изправят срещу партньора си и да се опитат да решат всичките си проблеми заедно.

10 грешки, които зодия Рак прави в любовта и връзките

10. Не отделят достатъчно време.

Рибите обичат да се усамотяват и да прекарват време само със себе си. Те са интровертни и често се чувстват така, сякаш никой не може да ги разбере. Затова предпочитат самотата и времето за себе си. Понякога дори не се съобразяват с желанията на половинките си. Това ги кара да изглеждат дистанцирани и е повод за конфликти.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
ne znaia za drugi i ne gi komentiram , az za sebe si otgovariam i znaia to4ni na kogo i kakvo govoria
отговор Сигнализирай за неуместен коментар