Интимно

7 лъжи, които мъжете изричат в началото на връзката

Бъдете внимателни

18.08.2021г. / 09 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първоначалния период, в който се опознаваме и разбираме дали можем да започнем връзка с някого, винаги се стремим да впечатлим. Понякога се случва да попаднем на мъж, който да не е напълно откровен с нас. Има няколко неща, за които представителите на силния пол са склонни да излъжат и определено не могат да се нарекат малки лъжи. Вижте кои са. 

Финансовото му положение

Исторически мъжете са били оценявани по техните доходи и способността да ловуват или осигуряват сигурност. На първите ви срещи е напълно възможно мъжът, с когото излизате да иска да ви впечатли, разказвайки ви за свои ваканции, скъпи покупки, с цел да ви впечатли, да звучи убедително, че е финансово подсигурен. В последствие може да се окаже съвсем друга ситуацията му. 

7 фактора, предизвикващи моментално привличане

Житейска ситуация

Ако той живее със семейството си или съквартиранти, може да се страхува, че тази ситуация изглежда така, сякаш не е в състояние да ви покани в неговото си място, да се усамотите, че не е материално подсигурен. 

Наличие на друга жена

Една от най-честите лъжи, които мъжете изричат в началото, докато се опознавате. Дори и да няма съпруга или сериозна връзка, много е вероятно да се вижда и с друга, освен с вас. 

Какво говори бързината, с която той отговаря на съобщенията ви?

Последната му раздяла

Ако един мъж е бил основаната причина за край на връзката – изневерявал е на партньорката си, нанасял ѝ е физически и емоционален тормоз, измамил я е с пари и други, малко вероятно е да ви сподели тази информация. Имайте си едно наум, защото мъжете често играят ролята на жертвата, за да получат съжаление и подкрепа. 

13 знака, че той не ви харесва

Неговото минало

Това е обширна тема, която включва любовни взаимоотношения, деца, лоши навици, проблеми със закона и т.н. Не всеки мъж би могъл да сподели още в началото за тези неща. Да премълчи и да изчака удобен момент (който да не се проточи с месеци и години), в който да ги сподели е едно, да лъже е съвсем друго. 

Свързани статии

Неговата работа и образование

За жалост действителността познава много примери, в които измамникът умело успява да се представи за добре образован с престижна професия, с цел да впечатли. Не бързайте да се захласвате. Дайте си време да го опознаете, да проверите фактите. 

Истинските му намерения

Много е важно да си уточните какво търсите в любовен план – сериозна връзка или просто забавление. След няколко срещи би трябвало да се събрали достатъчно доказателства този човек какви намерения има към вас. Дали си гони интересите – финансови, сексуални или сте попаднали на свестен потенциален партньор. Ако се колебаете – питайте директно, не се оставяйте да ви лъжат. 

Снимка: Istock

Коментирай
Свободно време