Интимно

10 признака, че партньорът ви е приключил с вас

Връзката ви е на автопилот

17.09.2021г. / 14 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Той е потаен

Когато партньорът ви е изгубил интерес към вас или съвсем е приключил с вас, той ще става все по-потаен. Няма да ви споделя нищо. Ще се крие кога и с кого излиза. Ще се прибира късно. Няма да виждате телефона му, защото няма да се разделя с него. Няма да споделя планове и намерения.

20 знака, че трябва да дадете време и пространство на партньора си

7. Той ви заплашва, че ще ви напусне

Когато човек обича, той не се държи по такъв пасивно-агресивен начин. Заплахите за раздяла са механизъм за контрол и подчинение, за извиване на ръце и поставяне в неизгодна позиция, които имат за цел да прикрият истинските чувства и намерения. Налагането на несправедливи условия във връзката е белег на това, че партньорът ви се е отказал от вас, а продължава връзката по инерция.

Свързани статии

8. Започва конфликти пръв

Почти няма двойка, която да не изпитва конфликтни ситуации. Дори хармоничните отношения понякога са белязани от спорове и неразбирателства, което е нормално. Ако обаче забелязвате, че партньорът ви целенасочено започва битките и се стреми да ви нарани и уязви, това е лош знак за угаснали чувства.

20 неща, които партньорът ви не трябва да иска от вас

9. Прекъснал е комуникацията си с вас

Общуването е единственият здравословен начин да поддържате добри и живи отношенията си. Когато комуникацията отсъства, не е достатъчна или не е качествена, връзката се разпада. Въпрос на време е да се срине съвсем, ако партньорът ви тотално отказва да общува с вас. Ограничил е контакта си с вас. Прибира се късно. Не отговаря веднага на съобщения и обаждания. Не споделя как е минал денят му. Ако това не е характерно за него, а забелязвате, че проблемът се задълбочава, това е сигнал, че той е престанал да има онова отношение към вас, което е имал преди.

10. Чувствате се неоценени

Признаци, че се заяждате с партньора си, контролирате го и убивате връзката

Вече не можете да си спомните кога е бил последният път, когато сте чули „благодаря“, „извинявай“ или е било потърсено мнението ви за нещо. Човекът до вас до такава степен е изгубил желанието си да бъде с вас, че не се интересува нито от това какво мислите, нито зачита мнението ви, оспорва го, оспорва вижданията ви, не се съобразява с вас.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
off be otarvahme se ot inriganti koito ymisleno predizvikavaha nervii sas razni pazelceta neka ne se interesuvat za nas covek koito ne znaee kak da te ysesta i ce za nego nekoi nesta ima znaeceniee nikoiga nymma da te razbere
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
Свободно време