Интимно

10 мисли, които да запазите за себе си във връзката

Какво е по-добре да премълчите пред партньора си

31.10.2021г. / 12 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Непоискано мнение за негови приятели.

Приятелите са повече от семейство. Партньорът ви е избрал сам приятелите си, както всички ние правим. Да изкажете критика или неодобрение за приятел на половинката ви понякога е по-тежко от това да критикувате семейството му. Затова не го правете, освен ако мнението ви не бъде поискано или самият той изказва недоволство към свой приятел.

13 знака, че сте в едностранна връзка

7. Какво мислите за целите му.

Всеки има своите индивидуални цели, които понякога може да са различни от вашите. Те може и да се различават от представата ви за бъдещето като цяло. Може дори да ги намирате за глупави и за губене на време. Не изказвайте мнението си, ако е такова. Оставете партньора си да вярва в каквото прецени. Не бихте искали да получите неодобрение и подигравки за вашите собствени цели, нали?

8. Мнението на семейството ви за партньора ви.

В един идеален и перфектен свят сигурно всички в обкръжението на вас и партньора ви биха живели щастливи и доволни, но това рядко се случва. Обикновено родителите са много критични и гледат на партньорите ни не през розови очила, като нас, а с повече съмнение и неодобрение. Не споделяйте това с партньора си.

5 признака, че партньорът ви има лош опит с токсичните връзки

Свързани статии

9. Неща, които ви липсват в настоящата връзка, а сте имали в предишните си връзки.

Тези мисли са повече от забранени за изказване на глас. Такова сравнение би сринало настоящите ви отношения. Сравняването на връзката и партньора с бивши отношения и половинки може да доведе до сериозна разруха и отдалечаване, може дори да сложи край на връзката ви. Ако мислите, че ще получите онова, което ви липсва, като намекнете, че преди сте го имали, лъжете се. Всяка връзка има своите недостатъци и положителни страни. Опитайте се да се фокусирате върху онова, което ви прави щастливи сега, а не в миналото.

5 общи черти на неуспешните връзки и бракове

10. Големи подробности от любовната ви история.

Хората са любопитни какво се е случвало в миналото с техните настоящи партньори. Вероятно той ще ви разпитва за бившите ви, защо сте се разделили, какво не се е получило между вас, както и други подробности. Има граници, които не трябва да прекрачвате. Разкажете в общи линии за миналото си, но спестете най-интимните и съкровени детайли, защото те са провокирани от конкретните тогавашни обстоятелства. Това може да доведе до погрешни изводи, които партньорът ви може да си направи за вас.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
1 rate up comment 2 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
haide haide bez artisticnost nyakoi bivsi odavna sme gi issrili neka ne se opitvame da napomnyme za bivsi kvoto bilo bilo a pri men bivsite sa mnogo razbira se za mnogo ot tyh se sestame
отговор Сигнализирай за неуместен коментар