Интимно

10 физически черти, които привличат мъжете

Физиката е първото, което виждат

05.11.2021г. / 16 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Чиста кожа.

4 знака, че той е емоционално привлечен към вас

За съжаление, мазната и акнетична кожа не е привлекателна. Лоша новина за много дами, които страдат от акне, особено хормоналните му форми в зряла възраст. Мъжете обичат чистата и нежна женска кожа. Харесват кадифения ѝ допир. Дамите с гладка, мека и красива кожа са възприемани като привлекателни от силния пол.

7. Коса.

Женската коса – едно от мощните оръжия в завладяването на сърцето на противоположния пол. Косата е средство за привличане, което омагьосва. Повечето мъже харесват дълга, гъста и буйна коса, която се възприема от тях също като един от символите на женствеността. Рядко мъж би отговорил, че харесва жени с къси или много къси коси.

8. Добре поддържан маникюр и педикюр.

Женски черти, които мислите, че мъжете харесват, но не е така

Колкото и да не искат да го признаят директно, мъжете харесват добре поддържани женски нокти. Дори да чувате подмятания и шеги относно женския маникюр и това как мъжете изобщо не ги интересува дали сте лакирани или не, това не е съвсем вярно. Според yourtango.com много по-забележими са дамите с добре поддържан маникюр и педикюр от онези, които не се грижат за ноктите си.

9. Фигура на пясъчен часовник.

Ако мразите закръгленото си дупе и сочните си бедра, време е да престанете да го правите. Именно тези женски форми са най-привлекателни за мъжете. Подсъзнателно те дават сигнал на мъжа, че жената с тази форма има способността и физическите данни да отгледа поколение, а това е дълбоко кодирано в гените на човешкия род. Така че ако сте горда притежателка на фигура тип „пясъчен часовник“, подчертавайте я още по-смело.

Kои са едни от най-важните фактори на привличане?

10. Усмивка.

Греещата на лицето усмивка няма как да остане незабелязана. Усмихващата се жена излъчва привлекателност, увереност, самочувствие. Това няма как да остане неоценено и без положителна оценка. Намръщеното женско лице има тъкмо обратния ефект. Жените, които не се усмихват широко имат по-малко късмет в любовта и се радват на по-слаб мъжки интерес.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
..... ( преди 2 години )
ne znaia ...no kato pogledna kolko jeni sa sus silikonovi ustni ,,,,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
r ( преди 2 години )