Интимно

10 признака на емоционално интелигентния мъж

Споделя с вас, когато се чувства притеснен

29.11.2021г. / 10 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Можете да говорите на всякакви теми. Дори и за неудобните, които много мъже биха избягвали. Емоционално интелигентните мъже успяват да водят добра комуникация, което прави разрешаването на проблемите по-лесно и за двете страни.

7. Не се възползва от емоциите ви, за да ви манипулира. Трудно е да намериш мъж, който не би се възползвал от емоциите ни по някакъв начин. Емоционално интелигентният мъж, дори да вижда, че имате силни чувства към него, няма да започне да играе игрички с вас.

8. Има нормални взаимоотношения с родителите си. За един мъж може много да се разбере по това как общува със своите приятели, непознати хора, дори роднините му. Дори и да има сложна конфликтна ситуация, емоционално интелигентният мъж знае как да премине през нея.

Свързани статии

9. Умее да признава грешките си. Нещо, което за много мъже е доста трудно, защото го смятат за поражение. Емоционално интелигентните от друга страна, са способни да признаят грешките си и също така са способни да осъзнаят, когато някой друг може да има причина да действа по начина, по който го правят.

10. Уважава личните ви граници, но поставя и собствени такива, разбирайки, че това е част от една здрава любовна връзка.

Коментирай