Интимно

Как ще се промени връзката ви през 2022-а според зодията ви?

Какъв ще бъде любовният живот на различните зодии през новата година

06.12.2021г. / 16 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Вашата управляваща планета Венера ще бъде в ретроградно движение в началото на годината. Заради това вероятно няма да ви остава много време за любов. Може да имате повече разногласия с партньора си. Той да не ви обръща достатъчно внимание и да се чувствате пренебрегнати. Ако това се случи, не се тревожете. Периодът няма да продължи твърде дълго. Вместо това помислете добре от какво се нуждае връзката ви, за да работите за оправянето ѝ. За да изведете нещата на по-висок етап, направете нужните промени. Венера ще премине в директен ход след края на януари, а това ще се отрази благоприятно на връзките и отношенията ви.

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

Скорпион

2022-а ще бъде година на промени за Скорпиона. Те ще се дължат на цикъла от затъмнения, попадащи в този знак. Затъмненията са свързани с край и ново начало. Няма да липсва динамика и в настоящите ви отношения, които може да се променят. Управляващата планета на Скорпиона е Плутон, планетата на трансформациите. Това означава, че 2022-а може да е година на растеж и напредък за Скорпионите. Възможно е да преминете от една връзка към друга, включително за дълготрайно обвързаните Скорпиони.

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

Стрелец

Стрелците ще са късметлии в любовта и всички аспекти от живота през 2022-а година. Управляващата планета на Стрелците – Юпитер, ще е в много добро разположение през по-голямата част от годината, което ще помогне на Стрелците да успяват във всяко начинание. Има вероятност личният живот на Стрелците да се придвижи на следващ етап, като дори може да се разшири, семейството им да нарасне с още членове, връзката им да премине на по-следващ сериозен етап. Възможно е да решите да се преместите в друго, по-широко жилище заедно с партньора си.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )