Интимно

Как ще се промени връзката ви през 2022-а според зодията ви?

Какъв ще бъде любовният живот на различните зодии през новата година

06.12.2021г. / 16 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Планетата на любовта и партньорствата Венера ще бъде във вашия знак до 6 март. През януари тя ще се движи ретроградно, което може да повлияе негативно и да сложите всичко друго в живота си на преден план за сметка на любовта. След преминаването на този период 2022-а година ще бъде момент, в който ще сте фокусирани върху извеждането на връзката си на по-дълбоко ниво. Ако се чувствате готови, не се колебайте. Моментът е подходящ, затова го направете. Звездите са на ваша страна.

Кои зодии трябва да избягвате, когато търсите любов?

Водолей

Сатурн ще бъде във вашия знак през по-голямата част от годината, което означава много ограничения и потиснатост. Може да се чувствате сякаш владеете положението, но енергията на Сатурн може да бъде унищожителна. Въпреки това, Сатурн е свързан с издръжливостта, стабилността и това да бъдеш плътно рамо до рамо с партньора си в трудни и хубави моменти. Ще имате и от двата типа моменти, но ще ги преодолеете, излизайки още по-силни като двойка. Дори да имате моменти, в които се чувствате сякаш нищо не върви по план, партньорът ви ще бъде до вас във всичко, през което преминавате. Това ще ви сближи.

Зодии, на които рядко им изневеряват

Риби

Управляващата планета на Рибите – Юпитер, ще бъде във вашия знак през 2022-а година. Това ще ви помогне да бъдете много по-любвеобилни и всеотдайни, състрадателни и раздаващи се, отколкото сте били през 2021-а. Според Монахан, 2022-а ще бъде чудесна година за извеждане на отношенията на следващ етап. Юпитер може да пречи на установяването ви на граници, затова е важно да се уверите, че давате достатъчно, но и че получавате същото в замяна от партньора си.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )