Интимно

20 начина да подобрите връзката си за 1 минута

По-щастливи с малки жестове всеки ден

06.12.2021г. / 10 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки иска да има щастлива и хармонична връзка по начина, по който я разбира. Но не всеки е готов да даде достатъчно от себе си, за да я развие и подобри. Понякога егото ни пречи да бъдем всеотдайни и да изразим любовта си така, че партньорът ни да се почувства истински обичан и обгрижен, чут и разбран, приет какъвто е.

Свикнали сме да смятаме, че е нужно да полагаме ежедневни усилия, за да подобрим връзката си. Да правим жестове, компромиси, да отделяме безкрайно внимание на партньора си, да се съгласяваме с него, да не спорим по груб начин. Има куп съвети, с които можете да подобрите връзката си, но вероятно много от вас забравят малките неща.

5 начина да оправите връзката си още сега!

Експерти, цитирани от bustle.com констатират, че е достатъчна 1 минута, за да подобрите връзката си. В тази една минута можете да включвате различни малки жестове, с които да направите отношенията си още по-красиви. 60 секунди са достатъчни, за да подобрите всички елементи от една връзка – доверие, любов, отдаденост, интимна близост, приятелство.

Ако правите малките жестове по-често, те ще допълват отношенията ви и ще правят връзката ви по-щастлива. Малък жест в рамките на само една минута може да е достатъчен, за да изградите любов, доверие и интимност.

Ето 20 неща, които могат да подобрят връзката ви само за 1 минута.

Зависими ли сте във връзката си?

1. Изпратете сладко съобщение, в което казвате, че мислите за любимия си човек.

2. Правете комплименти.

3. Давайте прегръдка.

4. Завийте любимия си човек, когато си легне или заспи на дивана.

5. Споделете нещо интересно, което той/ тя е публикувал в социалните мрежи.

6. Поглезете любимия човек с нещо сладко, докато пазарувате заедно в магазина. Тайно му купете това, което знаете, че обича.

20 начина да преборите скуката във връзката си

7. Пуснете любимата му песен в колата.

8. Питайте партньора си дали има предвид нещо забавно, което да опитате заедно през уикенда.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати