Интимно

10 причини защо той не ви пише пръв

Не иска да изглежда твърде заинтересуван към вас

16.12.2021г. / 13 47ч.
Михаела Лазарова
снимка: istock

снимка: istock

Любовта е приключение, изпитание, хубави и не чак толкова приятни емоции. В нея има от всичко. Вероятно няма жена, на която да не ѝ се е случвало да харесва мъж, когото вижда от време на време на обществени места, в работата, приятелска компания, може би дори излиза с него понякога и да не си е задавала въпроса защо той никога/рядко ѝ пише пръв.

Вижте 10 възможни причини той да не го прави.

1. Той ви харесва…, но не сте единствената. Ако мъжът, когото харесвате никога или рядко ви пише пръв, но щом се видите някъде показва симпатии към вас, може да се окаже, че не флиртува само с вас. Вероятно няма и да станете приоритет за него.

2. Наистина е зает. Звучи невероятно, когато става въпрос за мъже и любов, но може би наистина има много работа или други ангажименти и няма възможност да изпраща съобщения. Но се запитайте, ако той няма време да ви пише или отговори на съобщенията, дали има време за връзка?

20 неща, които можете да направите, само ако сте необвързани

3. Не е сигурен в чувствата си към вас и не би искал да ви подведе. Когато се засечете някъде, вие си говорите с удоволствие, времето заедно е забавно, но когато той не е инициатор на срещи и онлайн комуникация, вероятно не му липсвате, когато не сте край него или все още не може да уточни за себе си какво изпитва като емоции.

4. Умишлено не ви пише, защото знае, че вие ще го направите и това му харесва. Въпросът е дали това е поведение на зрял мъж, който знае какво иска от любовта и взаимоотношенията или просто търси флирт.

3 женски грешки, които пречат на мъжете да бъдат емоционално достъпни

5. Не иска да изглежда твърде заинтересуван от вас. Истината е, че понякога дори след като сте прекарали хубаво време заедно излизали сте на срещи, които са преминали успешно, мъжете обичат да играят една игра на не толкова заинтересувания тип. Възможно е той да се притеснява, че ако е твърде активен, вие ще загубите интерес към него.

6. Харесва ви, но не е от сериозните типове. Когато флиртуваме с някого или излизаме, имаме очаквания взаимоотношенията да се развият. Когато обаче това не се случва, започваме да търсим негативи в себе си. Във вашия случай, ако той не ви пише пръв или го прави рядко, вероятно не смята, че сте подходящ типаж за него. Не е изключено наистина да няма желание да се обвързва.

Знаци, че е време да спрете секса с него

7. Той просто е учтив. Когато той не ви пише, но все пак ви отговаря, може би го прави от възпитание, а не защото иска да си комуникира с вас и ви харесва като жена.

Свързани статии

8. Не е сигурен, че вие го харесвате. Помислете върху това дали сте показали по някакъв начин, че той ви е приятен, че бихте изпили едно кафе, че искате да задълбочите комуникацията. Мъжете не разбират от недомлъвки, а и се страхуват да не бъдат отхвърлени.

9. Може би просто се страхува. От връзката, от това дали ще го направите щастлив, дали той ще оправдае вашите очаквания.

10. Има сериозна връзка и не ви харесва. Да, понякога е трудно да признаем истината пред себе си и живеем в заблуда и очакване. Някои взаимоотношения изискват време, но колко време трябва да мине, за да осъзнаете, че няма да бъдете с този човек?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
neka si pise i sas drugi nema loso nie sasto go pravimne ni barka
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
ne e vajno da li ste pise prav vanjno e ce znaeem sarceto
отговор Сигнализирай за неуместен коментар