Интимно

10 комплимента, с които да накарате мъжа да се чувства обичан

Как да покажете на любимия мъж, че го обичате, цените и подкрепяте

07.01.2022г. / 15 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Свикнали сме да смятаме, че жените са тези, които обичат да получават комплименти. Мъжете обаче имат не по-малка нужда от тях. Мъжкото его има нужда от одобрение и повдигане. Най-ценни са комплиментите на нежната половинка до мъжа. Ако той знае и усеща, че тя го подкрепя, харесва, обича, гордее се с него и не се страхува да му го каже, той би бил най-щастливият мъж. Когато мъжът се чувства оценен, той е готов да даде всичко от себе си за връзката, а това е важен фактор за добри отношения и хармонията между партньорите в двойката.

5 неща, които да не казвате, като получавате комплимент

Кои са комплиментите, от които мъжете имат нужда и с които можете да изразите обичта, гордостта и възхищението си към любимия мъж?

1. „Гордея се с теб.“

Вероятно не съществува мъж, на когото да му е неприятно жената до него да се гордее с него. В природата на мъжете е да търсят и искат да получават одобрението на жените до себе си. Най-доброто, което можете да дадете на мъж като комплимент, е да изразите гордостта си с него. Похвалете го, когато е постигнал нещо. Не отминавайте успехите му, защото това е от изключително голямо значение за мъжете.

2. „Харесвам приятелите ти.“

Приятелите са повече от семейство. Те са хората, които съзнателно избираме да бъдат до нас в хубави и трудни моменти. Ето защо е много важно да не критикувате приятелите на мъжа до себе си, а дори да ги хвалите. Ако казвате на половинката си, че харесвате приятелите му, това ще го направи много щастлив.

Как отделните зодии приемат комплименти?

3. „Прекарах си чудесно.“

Ако мъж ви е извел на среща и се е постарал да ви изненада, да ви накара да се чувствате комфортно, погрижил се е да се забавлявате, не му спестявайте комплиментите за това. Той ще очаква да види и чуе мнението ви за прекараното време заедно.

4. „Ти си най-добрият…“

Можете да завършите многоточието в зависимост от това за какво искате да похвалите мъжа до себе си. Изтъкнете възхищението си. Недейте просто да констатирате, че той е най-добрият, а отбележете в какво. Винаги хвалете половинката си, когато го заслужава. Спестените комплименти може да окажат негативно влияние за бъдещето и развитието на връзката.

Комплименти, които всеки мъж иска да чуе

Коментирай