Интимно

Как да разберете дали някой ви харесва според зодията му

Различните знаци изразяват симпатиите и чувствата си различно

12.01.2022г. / 08 51ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Везните се управляват от Венера и са известни с това, че са прекрасни партньори. Когато се влюбят в някого не могат да го пазят в тайна. Дори да не го кажат директно, по изражението и жестовете им ще си проличи. Не умеят да крият чувствата си. Държат се срамежливо в началото, но това е просто начин да покажат, че ви харесват, а защо не и да ви подтикнат вие да направите първата крачка. Като противоречив знак Везните могат и да предприемат първия ход. Всичко зависи и от личността на човека, в когото са влюбени и това как той действа.

Най-привлекателната черта на всяка зодия

Скорпион

Скорпионът е много потаен. Той обича да изследва тайно обекта на чувствата си, докато усети правилното време да атакува. По погледа му обаче започва да личи в даден момент. Има голяма вероятност да усетите, че ви гледа натрапчиво. В крайна сметка Скорпионите инициират връзката, когато точният момент според тях настъпи. Интензивни и страстни са. Веднъж, щом решат, че харесват някого силно, ще се постараят да го завоюват.

Стрелец

Стрелецът ще намери как да ви покаже чувствата си по оригинален и очарователен начин. Тази зодия е една от най-трудните за разчитане. Те са общителни и обичат да създават нови приятелства. Спонтанни са и са склонни да правят романтични жестове. В зависимост от енергията на другия човек Стрелците са склонни или да забавят, или да забързат темпото. В такива случаи невинаги можете веднага да разберете дали ви харесват. Но ако ви поканят да се присъедините към пътуванията им – любимото им занимание, значи определено ви харесват.

Кои са четирите най-флиртуващи зодии

Коментирай