Интимно

Зодията, която е верен приятел и партньор в любовта

Кой е най-добрият зодиакален знак

19.01.2022г. / 16 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В зодиака има 12 знака и всеки един се отличава с нещо положително или отрицателно от останалите. Но има един знак, който е дипломатичен, носи добротата в себе си по природа и според западни астролози, родените под него са най-добрите в зодиака.

Това са представителите на зодия Везни. За тях е известно, че не са конфликтни личности. Точно обратното, те са спокойни и уравновесени хора, имат си достойнство. Уважават себе си, показват на другите, че им е важно да бъдат уважавани и не пристъпват личните им граници. Родените под знака на Везни умеят да разрешат мирно всеки конфликт и спор. Ето защо те често биват търсени от близки и приятели в сложни ситуации за съвет.

Още едно ценно качество, доказващо, че Везните са най-добрият знак на зодиака – талантът им да си замълчат навреме, за да не кажат твърде много. Вероятно благодарение на това Везните толкова лесно създават нови познанства и винаги се чувстват комфортно със себе си. Ако ви трябва помощ, те няма да се поколебаят да се отзоват. И за разлика от останалите представители в зодиака, Везните не очакват нищо в замяна.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Везни?

С тях винаги е забавно, но вие трябва да го знаете, ако в близкото ви обкръжение има човек роден под този знак. Шегите им са интелигентни и фини, без да засягат нечии чувства. Но Везните си подбират старателно хората от близкия им кръг.

20 отличителни черти на зодия Везни

Везните са покровителствани от Венера, планетата на любовта, парите, красотата. Ето защо те са толкова големи естети, търсят красивото не само като дрехи, интериор, храна, но и като партньор в любовта. За тях е лесно да видят и красотата в малките неща от деня. Харесват изкуството, музиката, книгите, хората с красиви души и харизма. Везните впечатляват лесно, но трудно се впечатляват и влюбват.

Мъжът Везни в любовта и секса

В работата, в контактите с приятели и семейството, представителите на зодията винаги се отличават като водеща фигура. И в това няма нищо странно. Везните са креативни, умеят да се справят в кризисни ситуации, бързо взимат правилните решения, добре организирани са. Когато другите са край тях, винаги се чувстват сигурно.

В любовен план те обичат ухажването, играта. Като цяло се нуждаят от постоянно внимание, а на моменти може да ви се сторят твърде капризни. В секса не бързат. Харесват романтиката, за тях всеки детайл е от значение, за да се чувстват добре заедно с любимия човек. Ако се питате с кои други представители на зодиака биха имали хармонични любовни взаимоотношения, това са Близнаци, Скорпион, Стрелец и Риби.

Снимка: iStock

Коментирай
7 rate up comment 0 rate down comment
Добрев ( преди 2 години )
Жените Везни са големи сметкаджийки - търсят чичко паричко
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 0 rate down comment
...... ( преди 2 години )
poznavam hora , vezni....ami ne e viarno napisanoto
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота