Интимно

Каква е причината да не откривате подходящ партньор?

Време е да смените стратегията

16.03.2022г. / 14 15ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато търсим любовта мечтаем за точния, правилния партньор. Онзи, който ще ни кара да сме безоблачно щастливи завинаги. Може би до голяма степен филмите и книгите са в основата на тази нереалистична представа. Намираме я за такава, защото все попадаме на партньори, които впоследствие се оказват неправилните, неточните за нас.

5 неща, които ще чувствате, ако имате връзка с точния мъж

Толкова ли е трудно да открием правилния партньор? Чудим се толкова ли е трудно това. Казваме си, че вероятно е невъзможно. Истинската любов не съществува, тя е просто лъжа. Тези мисли се въртят в главата ви след всяко поредно разочарование. Започвате да се питате дали пък нещо не ви има на вас. Сигурно грешите някъде. Сигурно не сте достатъчно добри, за да намерите истинската любов, да се докоснете до нея.

В някакъв момент сигурно се отказвате да търсите любовта. Гледате щастливите връзки на приятелите си и си казвате, че те просто имат късмет. Съдбата ги обича и затова ги е събрала с подходящите партньори. Отдавате всичко на късмета, на звездите, на стечението на обстоятелствата.

И се пускате по течението. Живеете ден за ден в очакване съдбата най-после да обърне внимание и на вас. Но ето това е най-голямата грешка, която човек може да допусне в търсенето на любовта и на правилния партньор.

15 начина партньорът ви да изразява обич, без да казва и дума

Също както се стараете да се усъвършенствате, за да намерите по-добра работа, както полагате усилия, за да сте във форма и добро здраве, така трябва да действате и в търсенето на точния партньор.

Намирането на правилния партньор, с когото да изградите хармонична и щастлива връзка с дълъг потенциал е нещо, което изисква активни усилия от ваша страна. Любовта и връзките не са нещо по-различно от всяка друга област от живота, в която полагате усилия, за да се усъвършенствате, да подобрите здравето си, да сте по-стройни и красиви, да сте по-успешни.

За да намерите правилния за вас партньор трябва да вземете решение да търсите активно, а не да оставите всичко на случайностите и стечението на обстоятелствата. Но преди това е важно да изясните някои важни неща със себе си. Важно е и да работите върху личността си, върху целите си, да изясните пред себе си какво точно търсите, какво очаквате от бъдещето, какво искате да промените в нагласата си, с какво не бихте се примирили.

10 неща, които мъжете казват, когато наистина ви харесват

Кои са трите лесни стъпки за откриването на точния партньор в любовта?

1. Знайте добре с кого се опитвате да създадете връзка.

Тук най-важното е преди всичко да сте напълно наясно с кого не бихте искали да сте във връзка. Необходимо е да имате ясна представа за нещата, с които по никакъв начин не бихте направили компромис. След като изчистите тази концепция ще ви е по-лесно да направите списък с нещата, които са важни за вас и с които можете да правите компромиси в името на любовта.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 2 години )
Всичко е пари, алчност и използвачество за това е така.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар