Интимно

5 признака, че имате връзка с истински крал на драмата

Понятието „кралица на драмата“ обикновено е в женски род, но важи с пълна сила и за мъжете

27.02.2022г. / 18 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Някои хора търсят драмата в живота си. Не могат да живеят без нея. Тя им дава енергия и ги зарежда. Повечето хора се опитват всячески да избягат от конфликтите, защото те могат да са наистина изтощителни емоционално и психически. Но кралете и кралиците на драмата виреят именно в бушуващите конфликти. Те процъфтяват в тях сякаш са им нужни, за да се зареждат и да черпят нови сили.

Как всяка зодия се справя с любовните драми

Въпреки че „кралица на драмата“ е понятие, прозвище, залегнало в попкултурата предимно в женски род, то може да се отнася също толкова равностойно и за мъжете. Сред представителите на силния пол се срещат немалко „крале на драмата“. И ако имате връзка с такъв драматичен тип, то тя вероятно е истинско предизвикателство за нервите и психиката ви.

Кралете на драмата я търсят навсякъде, дори когато я няма. Ако в момента няма драма в живота им, те ще я създадат, защото имат нужда от нея. Всеки крал на драмата ще превръща и най-инертната и скучна ситуация в грандиозен проблем или скандал. Той ще намери начин да превърне всичко в криза, в която да преобърне света ви.

Кои са признаците, че имате връзка с крал на драмата?

1. За всичко намира начин да спори и да води борби.

Кралете на драмата намират поводи за конфликт в абсолютно всяка ситуация. Те получават истинско удовлетворение, когато спорят и когато намират конфликтни ситуации. Очаквайте от тях да се сблъскат с вас при всеки удобен случай. Правят от мухата слон. Търсят големи проблеми в най-малките неща в ежедневието.

10 типа хора, с които никога не трябва да имате връзка

2. Преувеличава всичко.

Ако имате връзка с крал на драмата, вероятно знаете колко добре умее да преувеличава всичко и да го прави по-драматично, отколкото всъщност е. Кралете на драмата правят всичко да изглежда по-лошо, отколкото е всъщност. Драматизират и карат всичко да изглежда апокалиптично, сякаш няма изход. А обикновено хвърлят вината за това върху вас, никога върху себе си.

3. Той задължително е център на внимание.

Кралете и кралиците на драмата се нуждаят от светлините на прожекторите. Те трябва да са насочени постоянно към тях. Ако в даден момент не са, те ще направят всичко възможно да ги огреят отново. Кралят на драмата е шумен, противоречив в изказванията и действията си. Ще ви обърка, ще ви накара да го гледате с обожание, но и да се объркате в собствените си мисли. Той ще търси вниманието ви, но няма да ви дава своето. Няма да ви позволи да кажете и дума срещу личността му. Няма да ви позволи да изразите неодобрението си.

Проблемите в брака и техните решения

4. Винаги обръща всеки разговор от своята гледна точка.

Кралете на драмата не зачитат чуждото мнение. Те имат нужда да се чува само тяхната дума. Когато друг човек говори, те го прекъсват, излагат своята гледна точка, спорят. Царе са на драматизацията и изкривяването на фактите в своя полза. Винаги те са прави и ще направят всичко възможно да ви го докажат, да ви убедят в тезите си.

5. За него всички останали не си струват.

Кралете на драмата очернят всички хора около себе си. Те говорят постоянно за недостатъците на другите във всеки смисъл – облекло, професионални способности, личен живот. Изобщо другите за тях са кръгла нула в сравнение с тях самите. Това трябва да е червен флаг за вас, ако забележите подобно поведение у половинката си.

10 грешки, които зодия Лъв прави в любовта и връзките

Коментирай