Интимно

Знаци, че мъжът Близнаци е привлечен от вас

Свободното му време е запазено за вас

15.04.2022г. / 06 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Той е чаровен, флиртът му е закодиран в зодиакалния знак и определено е интересен за разгадаване. Мъжът роден под знака на зодия Близнаци. Лесно може да ви очарова с думи, жестове, но как да разберете дали просто му се флиртува или е запленен от вас? Има някои ясни знаци, показващи, че той не само ви харесва, като:

1. Той дава повече, отколкото иска. Когато мъж Близнаци се интересува от вас, той дава повече, отколкото получава и това не се отнася само до материалното, а и до времето, което прекарва с вас, шегите, които постоянно измисля, за да ви забавлява.

2. Комуникацията за него е важна. Близнаците са комуникативен знак и за тях общуването с другите и особено с хората, които харесват е важна. Ето защо, ако вашият Близнак е привлечен от вас, то той ще отдели повече внимание на общуването си с вас, на качеството на разговорите, споделянето и т. н.

20 отличителни черти на зодия Близнаци

3. Ще общува с вас по всякакъв възможен начин. В продължение на предните редове, мъжът Близнаци ще направи всичко възможно, за да поддържа връзка с вас и да ви покаже как се чувства. Независимо дали става дума за телефонни обаждания, видеоразговори, текстови съобщения, за него ще бъде важно да споделя своите мисли, чувства и мнения.

4. Свободното му време е запазено за вас. А романтиката ще ви следва, без значение дали правите кратко пътуване, обядвате на приятно място.

5. Той е инициативен. Обикновено мъжът Близнаци е доста непринуден. Той е спонтанен или пък се носи по течението. Но когато е привлечен от жена, той става много активен към нея.

Какво прави жените Близнаци толкова неотразими?

6. Той не крие чувствата си. Още един знак, че мъжът Близнаци ви харесва е това, че той няма да крие емоциите си. Поведението му, което понякога може да е забавно глуповато винаги го издава.

7. Ще ви забавлява. Знакът на Близнаци се характеризира с артистичност, чувство за хумор. Мъжът Близнаци умее да забавлява и времето прекарано с него, когато е влюбен никога не е скучно.

Свързани статии

8. Той ще ви направи приоритет в живота си. Когато Близнаците са влюбени, те ще искат на всяка цена да бъдете част от техния живот. Мъжът представител на тази зодия дори и да е много зает, ще си освободи време, за да се срещнете или ще намери друг начин, за да бъдете по-често близо до него.

Как да разберете дали присъствате само временно в живота на мъжа

9. Трудно се отказва. Дори и първоначално да не го харесате или вече когато сте във връзка, мъжът Близнаци няма да се откаже пред трудностите и предизвикателствата, ако наистина иска да бъде с вас. Ще инвестира всичко необходимо, за да ви спечели и задържи в живота си.

10. Иска да сте един отбор. Когато мъжът Близнаци е запленен от някоя жена, той търси нейното мнение, съветва се с нея по различни въпроси.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
glyposti zabavlyavame se gubim si vremeto nisto povece bala bla da imaa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар