Интимно

10 знака, че той има сериозни намерения към вас

Жестовете му говорят повече от думите

23.05.2022г. / 10 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Едно от най-честите недоразумения във връзките е, когато двамата партньори имат различна представа за това на какъв етап е връзката им. Ако вие си мислите, че сте гаджета, а той си мисли, че сте просто приятели, имате проблем.

Ако можете да отговорите с „да“ на тези въпроси, връзката ви е много здрава

Когато очакванията и чувствата са различни може да ви заболи истински. Розовите очила, които си поставяме заради страстта, любовта и усмивките в началото на връзката, често ни карат да бъдем заслепени от това каква е реалността. Има вероятност да не сте проследили всички сигнали и жестове, които издават дали партньорът ви има сериозни намерения към вас.

А ето и какви са знаците, че той има сериозни намерения и чувства към вас.

1. Той държи ръката ви на публични места.

Ако партньорът ви има чувства към вас и има намерение те да прераснат в нещо по-сериозно, той няма да се страхува да го покаже пред света. Ще имате повод за притеснение, ако той пуска ръката ви на публични места или когато се приближи негов приятел. Но ако не ви пуска нито за миг, той има истински сериозни намерения за връзката ви.

2. Той е там, когато е казал, че ще бъде.

Щом държи на думата си е лесно да разчитате на него. А когато някой се опитва да ви покаже, че е надежден и е винаги до вас, когато имате нужда или когато просто имате среща, той държи на вас.

5 неща, които влюбеният мъж не би направил

3. Той ви запознава със семейството и приятелите си.

Никой мъж няма да побърза да ви запознае с близкия си кръг, ако не е сигурен, че иска да продължите връзката си напред. Той е сериозен към вас и има истински намерения, ако ви запознава с важните в живота си хора.

4. Нарича ви „приятелката ми“.

Ако той ви окачествява като негова приятелка, това е знак за свързаност, който е сериозен показател за отношението му към вас. Етикетът е нещо хубаво в този случай. Той показва, че вие имате своето място в живота на партньора си и той не се страхува да го заяви.

4 забавни начина отново да запалите искрата на страстта

5. Той не идва късно вечер и не си тръгва рано сутрин.

Ако приятелят ви гледа на вас като на мимолетен флирт и няма сериозни намерения към връзката ви, той няма да се старае да присъства в живота ви през деня, а ще идва късно вечер с една определена интимна цел. След това ще си тръгва рано сутринта. Но ако не го прави, а отделя достатъчно внимание и време за вас, вие сте специална.

Коментирай