Интимно

10 признака, че се влюбвате в него

Появили са се чувства, ако не сте забелязали

25.05.2022г. / 14 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Интересувате се как е минал денят му. 

Ако не ви пука за човека, с когото имате връзка, и прекарвате времето си просто за да се забавлявате, вероятно няма да се интересувате от него, няма да питате какво е правил през деня, няма да искате да знаете подробности от личния му живот. Но ако това започне да ви вълнува, значи имате чувства. 

Признаци, че всъщност не сте влюбени

7. Улавяте се, че го гледате продължително и внимателно. 

Щом сте започнали да му се любувате и да го изучавате, да попивате движенията и езика на тялото му, той е завладял сърцето ви и ви е накарал да се влюбите. Не бихте го съзерцавали и изследвали с поглед, ако не бяхте заинтересовани от него.

Свързани статии

8. Чудите се дали си прави планове с вас. 

Когато се появят мисли за бъдещи планове, които включват и него, започвате да се чудите дали и той има същите мисли с вас. Само влюбен човек се опитва да си представи как би бил животът му занапред с този човек. 

3 чувства, които заблуждават, че сме влюбени

9. Малки неща ви напомнят за него. 

Сърцето и съзнанието ви са толкова превзети от него, че сте започнали да извиквате спомени и малки моменти, които свързвате с усмивки и хубави преживявания заедно. Помните какво харесва, какво обича, знаете малки подробности от вкусовете му и се стараете да ги използвате, за да го изненадате. 

10. Не можете да спрете да мислите за него. 

Каквото и да правите, непрекъснато мислите ви са заети с него. Улавяте се, че сте разсеяни в работата, не можете да се съсредоточите, спомняте си моменти, в които сте били заедно, смели сте се, прекарали сте си добре, дори се усмихвате лекичко.

Признаци, че не сте влюбени, а просто не искате да сте сами

Коментирай