Интимно

Как да накарате мъжа да се свърже с вас емоционално

5 начина да успеете

13.06.2022г. / 10 16ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

2. Той иска да знае как се чувствате.

Черти от характера, които допринасят за щастлива връзка

Повечето мъже намират за не толкова привлекателен стремежът на жените да изглеждат мистериозни, криейки истинските си чувства. Когато казвате „не“, а имате предвид „да“, това дразни мъжете. Те са същества, които действат и мислят буквално. Недомлъвките ги отблъскват. Той наистина иска да знае как точно се чувствате. Ако сте открита в комуникацията си и не изпращате постоянни смесени сигнали, той ще бъде привлечен.

3. Той знае как да спечели сърцето ви.

Оставете мъжа да се опита да спечели сърцето ви сам. Насочвайте го индиректно. Нека запомни нещата, които обичате, нека знае какво би ви зарадвало. Не му го казвайте директно. Това би имало обратен ефект.

5-те най-грижовни зодии

4. Той иска да знае, че може да осигури това, от което имате нужда.

Мъжете искат да се чувстват полезни. Не демонстрирайте, че можете да се справите с всичко сама. Той иска да бъде полезен, да ви обгрижва, да ви доставя нещата, от които се нуждаете. Позволете му да ви помага. Ако сте прекалено независима, това ще го отблъсне.

Тест за брак – как да разберете дали е готов?

5. Той иска да прави нещата по свой начин.

Много жени правят грешката да изискват мъжете да правят нещата по техния начин. Това съвсем не е стратегия, с която да го накарате да се привърже към вас. Дори напротив. Ако натяквате вашите методи и начини, това ще го отблъсне. Всеки мъж иска да има свободата да прави нещата както намира за добре, без постоянно да бъде коригиран.

Коментирай
Свободно време