Интимно

Летен флирт или любов

Как да разчетем сигналите, които мъжът ни дава?

31.07.2022г. / 13 26ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Лятото е в разгара си, така дългоочаквано и изпълнено с емоции. През този сезон можем да се насладим на мечтаната почивка – време, в което да заменим светлините на града с ярките лъчи на слънцето, да захвърлим офис облеклото и да облечем ефирна рокля на цветя. Със смяната на обстановката сме по-склонни и да опитаме нови неща и да се отдадем на вълнуващи преживявания. Настроението се повишава, а с него и желанието за интимност и любов. Изведнъж сме въвлечени във водовъртеж от емоции. Как обаче да разберем дали летният флирт може да прерасне в нещо повече? Ето как можете да разчетете сигналите, които обектът на вашите желания ви дава:

Той иска да се виждате и след края на почивката

Вече сте имали няколко срещи, може би дори сте правили секс. Но е време да се прибирате у дома и да подновите работните си задължения и ангажименти. Ако мъжът, с когото сте прекарали бурни нощи, продължи да ви звъни и след като ваканцията свърши, това може би е сигнал, че той иска нещо повече. Впуснете се в това приключение и си дайте възможност да опознаете човека отсреща.

Запознава ви с приятелите си

Ако вашият летен флирт продължи и в града, обърнете внимание дали мъжът, с когото се срещате е отворен и честен с вас – запознава ви с близки приятели и роднини, помни кога и как сте се запознали. У по-романтичните натури вероятно ще остане като спомен и детайл от първата ви среща – с какво сте била облечена или как е ухаел парфюмът ви.

Звъни ви в адекватен час от денонощието

На английски съществува жаргонът „booty call“ – или казано на български – „обаждане за секс“. Обърнете внимание дали обектът на вашите романтични чувства ви звъни само късно вечер – това може да е сигнал, че той не иска нищо друго освен секс. Ако пък ви звъни рано сутрин или по обяд, „само за да чуе как сте“, това може да значи, че намеренията му са по-сериозни и той наистина се интересува от вас.

Той не ви „крие“ от другите

Прави ли ви впечатление, че винаги той избира място за срещите? Ако да – на какви места? Ако вашият нов любим предпочита скрити и „тайни“ локации, далеч от хорските очи, може би не иска да бъде забелязан с вас. Разбира се, тук има значение характерът на човека – ако е планинар, или природолюбител, не очаквайте от него да избере модно заведение или да ви покани на откриването на най-новия нощен клуб.

Запознава ви с родителите си

Огромен сигнал за сериозни намерения! Ако той е склонен да ви покани на семейно събиране или обяд, това определено може да значи, че той желае от вас нещо повече от секс. Приемете поканата. Така ще имате възможност да видите какъв е той в неговата семейна среда, какви са отношенията с родителите му и как се държи с най-близките си хора.

Коментирай