Интимно

6 разлики между мъжете, които се обвързват сериозно и тези, които не го правят

Той има ли проблем със зависимостта?

31.08.2022г. / 09 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта срещаме различни партньори и затова всяка връзка е различна. Когато не търсим просто мимолетно забавление, винаги се вълнуваме от това дали новият ни партньор иска да се обвърже сериозно с нас. Вселената винаги ни дава знаци, които можем да открием в поведението му, стига да не сме сложили розовите очила. Вижте някои от тях.

1. Сигурен ли е в себе си?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Той е сигурен в себе си. Чувства се положително и знае, че има какво да предложи на своята партньорка. Не е самонадеян или нуждаещ се, той просто се чувства удобно в собствената си кожа.

Мъж, който няма да се обвърже – Обикновено не е сигурен в себе си и в това, което може да предложи, държи много на личната си свобода.

5 признака, че партньорът ви се държи незряло във връзката

2. Оценява ли жените?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Гледа на жените като на равни и цени отношенията, които има с тях. Не ги вижда като заплаха, ако те постигат успехи, нито като бреме, задължение, знае как да покаже уважението си към тях.

Мъж, който няма да се обвърже – Той гледа на жените като на собственост или като на проблеми. Гледните му точки за жените са изкривени негативно, в някои случаи ги смята за обслужващ персонал, намира, че една жена не бива да бъде глезена, особено с комплименти.

3. Как се справя с миналата си травма?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Продължава напред, възстановява се от разочарованието, но не с влизане в случайни връзки.

Мъж, който няма да се обвърже – Той е притиснат от проблемите си и позволява на миналото да го държи.

4 причини да се влюбвате в егоист или нарцис

4. Отворен ли е към любовта?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Иска да обича и да бъде обичан в замяна. Не го намира за досадно или плашещо. Уверен е в способността си да дава и получава.

Мъж, който няма да се обвърже – Любовта го плаши, дори я смята за нещо досадно и прилепчиво. Не иска да дава от себе си в една връзка твърде много, но за сметка на това е консуматор.

5. Той има ли проблем със зависимостта?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Той не иска някой да е зависим от него или обратното. Цени добрия партньор и е готов да чака такъв.

Свързани статии

Мъж, който няма да се обвърже – Той би могъл да е зависим от партньорката си, дори финансово. В някои случай обаче не допуска твърде близо човека до себе си и не желае да имат очаквания от него.

Ако имате мания за контрол, това ще убие връзката ви

6. Има ли поставени цели за бъдещето си, които следва?

Мъжът, който може да се ангажира във връзка – Той определено може да планира времето напред. Има ясна визия какво иска да постигне, полага усилия. Наясно е какво място заема любовта в неговите планове. Умее да поема отговорност.

Мъж, който няма да се обвърже – Няма ясна визия за живота си. Енергията му се разпилява. Дори и да е съсредоточен на работата си, в личен план не е. Иска да има връзка, но не и да поема твърде големи ангажименти към нея.

 

Коментирай
Свободно време