Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 септември

Очакват ни много емоции

05.09.2022г. / 16 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вълнуваща любовна седмица! Венера навлиза в Дева, помагайки ни да открием дисбаланса в любовния ни живот. Меркурий става ретрограден във Везни, които ще са ориентирани към партньорството, вдъхновявайки ни да правим планове с любовта и връзките. За някои това означава стари спомени за минали любовни връзки. Е, очаква ни и пълнолуние, което ще задълбочи любовните ни отношения.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Любовен хороскоп за септември

Овен

Венера ще ви вдъхнови да правите романтични неща за някого, към когото изпитвате силни емоции – вашия партньор или потенциален такъв. Възможно е той или тя да ви съдейства по даден въпрос или като цяло да покаже за пореден път, че можете да разчитате на него и това да ви вдъхнови да споделите колко много го/я цените.

За някои от необвързаните представители на зодията служебен романс може да разцъфти по красиво неочакван начин и всичко може да започне с един мил жест. Бъдете внимателни, когато Меркурий стане ретрограден във вашия партньорски сектор в края на седмицата. Това важи особено за обвързаните, които може да имат проблеми в комуникацията.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )