Интимно

Секс съвместимост между зодиите

Разберете кои са най-подходящите за вас партньори

09.09.2022г. / 11 48ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог (22 декември – 19 януари)

На пръв поглед Козирозите може и да ви изглеждат като работохолици, които не мислят за нищо друго, освен за работата си. Но внимавайте – това ще се промени, щом успеете да ги вкарате в леглото си. Козирозите са едни от най-страстните, но умеят добре да прикриват това. Обичат да бъдат съблазнявани с интелект и упоритост. За да можете да бъдете с Козирог, ще трябва да се потрудите – заведете го на романтична вечеря, облечете се секси.

Знаци, с които си подхождат в секса: Рак, Скорпион, Риби, Дева, Телец

Водолей (20 януари – 18 февруари.)

Никой не може да свали на земята тези смели мечтатели. Либидото им се повишава правопропорционално на интелектуалното привличане, което имат към вас. Бъдете внимателни и знайте, че никога не можете да имате водолея само за вас. Той винаги има план „Б“. Ще го възбудите с разговори, с интелектуални постижения, ще ви забележи, ако сте ярка и интересна личност.

Зодии, с които е сексуално съвместим: Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци

Риби (19 февруари – 20 март)

Когато говорим за секс, Рибите са хамелеони. Те могат да се преобразяват и да бъдат различни, в зависимост от това какво ви харесва. Те са емоционални и интересни. Това, което носят в себе си като качества, им помага да доставят удоволствия на другите. Рибите ще се чувстват добре, когато и вие се чувствате добре. По природа те са мечтатели, ето защо, за да ги впечатлите, ще трябва да измислите някаква игра или пък сценарий… Повярвайте, те ще ви се отблагодарят щедро за усилията!

Зодии, с които си подхождат сексуално: Скорпион, Рак, Козирог, Дева, Телец

 

 

Коментирай
Свободно време