Интимно

Любовен хороскоп за октомври

Динамичен месец за любовта

06.10.2022г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец октомври ни носи динамика от събития, както и промени в любовен план. Някои представители на зодиака може да са по-емоционални, лесно раними, особено ако любовните емоции, които получават са непостоянни.

Ще бъде важно да сме търпеливи и да не бързаме, за да не вземем погрешно решение или да не направим грешен любовен избор. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Женски хороскоп за октомври

Овен

Импулсивните представители на зодията ще искат да покажат максимално характера си. Спонтанните действия, ярките усещания и свободата са чудесни, но през новия месец от вас ще се изисква да бъдете търпеливи и да носите отговорност, когато става въпрос за любов. Огнената агресия, с която сте известни, може да ви изиграе лоша шега, ако имате връзка. Вместо това бъдете дейни, организирайте нещо хубаво за двама ви. Не обръщайте внимание на клюките, защото информацията ще бъде невярна.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ano imen ( преди 1 година )
Dagbok cusva samo za macki ot bg tyk moje prpsto vaselin no da se opoznaeem inace ne a predisnite custva odavna sa izleteli treba novi trapki ne stari
отговор Сигнализирай за неуместен коментар