Интимно

Как да накарате партньора си да полудее по вас

Говорете за фантазиите си

02.10.2022г. / 16 01ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Във всяка връзка идва момент, в който сякаш нещо не върви – познавате се сякаш от цяла вечност и времето, когато се опознавахте и изненадвахте отдавна е преминало. Останали са само задълженията и тревогите около децата и домакинството. Нима всичко е загубено? – неминуемо започвате да си задавате този въпрос.

Според психолози това е напълно нормално – да не се чувствате влюбени през цялото време. Можем ли да направим нещо, за да разпалим отново стария пламък? Да, разбира се! Предлагаме ви няколко лесни трика, с които ще можете да провокирате интереса във вашия партньор и да го накарате да полудее по вас. Ето и кои са те:

Накарайте го да се постарае

Ако удоволствията между завивките са станали просто обичайна рутина – следващият път, когато партньорът ви иска нещо от вас – накарайте го да си го спечели! Отлагайте, бъдете кокетна, изплъзвайте му се. В никакъв случай не бъдете груба – това със сигурност би го отблъснало. Опитвайте да се използвате цялата си женска хитрост – нека вие сте плячката, а той – ловецът.

Бъдете себе си

Спомнете си времената, когато се запознахте – и двамата бяхте щури, бяхте непредвидими, правехте лудории къде ли не. Къде изчезнаха тези хора сега? Навярно те все още са тук, но скрити по-дълбоко. Опитайте се да се отпуснете и да бъдете себе си – дори за кратко, развихрете въображението си и реализирайте своите фантазии.

Употребете социалните мрежи във ваша полза

Социалните медии изобилстват от снимки и клипове на перфектни жени. Нека бъдем честни – никоя от тях не изглежда точно така. Често пъти ако видим въпросната звезда на живо, едва ли бихме могли да я разпознаем изобщо. Използвайте това във ваша полза – сложете грим и секси бельо, изберете подходящ филтър, застанете така, че светлината да покаже най-доброто от вас – и – готово! Партньорът ви вече си има жена звезда! Пуснете пиперливата снимка хей така – например, когато знаете, че е обедната му почивка. Сексуалното напрежение ще го побърка. Вероятно с нетърпение ще се прибере вкъщи, за да разкъса дрехите ви!

Извадете дрехите и обувките, които събират прах

Искате да повишите градусите под завивките, но за съжаление, бюджетът ви не го позволява? Няма проблем! Разровете се в гардероба – измъкнете онази сатенена нощница, която купихте, но не носите заради децата; избършете праха от високите обувки на ток, с които едно време танцувахте по клубовете. Сложете малко грим, пуснете секси музика, а децата оставете при бабите... Забавлението е гарантирано!

Накарайте го да ревнува

Разбира се, първият ни съвет е да не прекалявате с този трик. Споделете му как сте видели ваш общ познат и как той ви е направил комплимент колко добре са ви се отразили изминалите години. Ако пък сте посетили среща на класа – отново можете да подхвърлите на партньора си как всички са били очаровани от вас и от начина, по който изглеждате.

Подарете си спа ден у дома

Ако успеете да оставите децата на някого и имате деня само за вас – не си губете времето, а веднага пускайте душа и се насладете на възможността да имате банята само за вас! Епилирайте се, направете си маска за коса и лице, ексфолирайте тялото си, нанесете любимия лосион. След това вместо обичайния начин – изсушете косата си с преса – ето ви рецепта за една съвсем различна жена! Със сигурност тази малка спа процедура ще ви накара да се отпуснете и да се настроите за нещо „по така“. Може би партньорът ви няма да ви позволи да се облечете!

Говорете за фантазиите си

Ако имате малко свободно време – опитайте се да предразположите партньора си да ви сподели какво би искал да правите заедно в леглото. Това със сигурност ще му подейства като най-добрия афродизиак! Споделете му и какви са и вашите желания – много мъже се възбуждат от подобни думи и разговори. Бъдете готови – той ще ви разкъса!

Бъдете спонтанни

Ако сте на поход в планината, на море или на друга семейна почивка – изненадайте партньора си и го накарайте да правите секс на необичайно място! Мъжете обожават това. Превърнете се в палавница, която го желае тук и сега! Той ще бъде изумен и ще е готов да падне в краката ви!

Опитайте се да разберете от какво има нужда

Мъжете не обичат да говорят, но за сметка на това те много добре могат да покажат какво желаят и от какво имат нужда. Опитайте се да разгадаете скритите му желания и да ги направите реалност.

Гледайте филми за възрастни

Онези канали на телевизията, които така крием от децата, могат да се окажат доста полезни, ако искаме да внесем малко разнообразие в сексуалния ни живот. Можете да започнете любовната игра именно с тях – гарантираме ви, че до няколко минути вие вече ще преповтаряте това, което се случва на екрана!

Коментирай