Интимно

20 неща, които се харесват на жените, когато мъжете ги правят

Когато той поема инициативата

07.10.2022г. / 12 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато изпитваме емоции към някого или започнем връзка с него, винаги имаме очаквания. Очакванията обаче може да ни разочароват, ако те не бъдат оправдани. Истината е, че в една връзка винаги трябва да има баланс между даване и получаване. Както за мъжете, така и за жените има неща, които са важни и особено приятни, когато другия ги прави.

Вижте 20 неща, които се харесват на жените, когато мъжете ги правят.

1. Той помни важните за нея специални дати, места и събития. Жените са по подробностите, затова за тях е важно, мъжът към когото изпитват емоции или имат връзка с него, да обръща внимание на важните за тях неща, като годишнина, покана за любимия ѝ ресторант и т. н.

2. Помощ в домакинската работа. Да, може да звучи скучно и досадно за мъжа, но в крайна сметка, стабилността на една връзка се гради на баланс в нея, когато двама души действат като един отбор.

8 знака, че връзката ви върви към разпад

3. Когато той ѝ отговори бързо на съобщението, обаждането, дори когато е зает, но все пак е намерил време за нея.

4. Разговор по телефона. В любовната комуникация е важно как комуникираме с другия. Дали това се случва предимно със съобщения или при всеки удобен случай се виждаме, чуваме.

5. Отнасяне към другите с уважение. Нещо, което жените харесват да виждат в мъжа до себе си е добро възпитание и обноски и любезно отношение към другите.

6. Показване на емоции на публично място. Това може да се изразява в държане за ръка, прегръдка, целувка и т. н.

Как да накарате партньора си да полудее по вас

7. Още нещо, което жените харесват, когато един мъж прави за тях е да се поддържа. Да има добра хигиена, да се облече стилно за специален за нея повод, когато полага усилия да е на ниво за нея.

8. Кавалерство. Малките неща са важни. За жалост не всеки мъж може да направи път на една жена, дори на касата в супермаркета и т. н.

9. Когато я кани на танц. Особено в моменти, в които са само двамата, в романтична обстановка, танцът без значение дали е бърз и непринуден или бавен и сближаващ, е нещо, което се харесва на повечето жени.

10. Когато той я защитава. Усещането за защита, това че се намира в безопасност е нещо, от което една жена се нуждае. За жената е важно мъжът да ѝ покаже, че тя може да разчита на него в трудна ситуация, че няма да я остави и предаде.

8 знака, че се заблуждавате по отношение на връзката ви

11. Нещо специално, без повод. Малките неща, хубавите изненади не бива да се случват, само когато имаме повод, нали? За жените това е важно, за една връзка също.

12. Когато той проявява интерес към нейните страсти и хобита и я подкрепя в желанието ѝ да се развива.

13. Когато той готви за нея. Дори и да не е добър готвач, една жена би се зарадвала, ако мъжът, с когото излиза или има връзка, положи усилия да ѝ приготви нещо вкусно.

13 истини, които не бива да забравяме, когато някой ни нарани

14. Взимане под внимание на това, което казва. Това подсказва, че той е добър слушател, особено ако в даден момент неговите действия по някакъв начин напомнят за техен разговор. Тя например му е споменала за нов филм, нова книга, концерт, а той я изненадва с билети или ѝ поднася книгата.

15. Когато той поема инициативата за планиране на празник, ваканция, уикенд.

16. Когато той спазва дадената дума. Мислите, че тъй като това е съвсем естествено, всеки мъж го прави? Грешите! Не всеки мъж спазва обещания или е колеблив – един път ще удържи на дадената си дума, в друг момент няма, няма и да се опита да се реваншира.

7 грешки, които отблъскват мъжете в началото на връзката

17. Когато той не я неглижира в спалнята. Още нещо, което е важно за жените и им харесва, е когато партньорът им полага усилия в секса да има разнообразие, предразполагане, отдаване, а не само задоволяване на собствените нужди.

Свързани статии

18. Той е склонен да прави компромиси, а не да очаква това само от нея.

19. Никога не се отказва от нея. Когато тя има лош ден или период, когато е напълняла, когато има личен проблем, бил той и здравословен.

20. Когато я кара да се усмихва и не пропуска да ѝ направи комплимент. За жените е важно и им харесва, когато мъжете забелязват нещо ново във външността, колко се е постарала да украси добре дома за празник, да приготви вкусно хапване и т. н.

Коментирай