Интимно

Не се обвързвайте сериозно, докато не разберете тези 5 неща

Преди да мислите за сериозна връзка е важно да знаете някои неща

17.10.2022г. / 15 21ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Връзките са сложни и многообразни, каквито са и хората в тях с цялата многоцветност на личността им. Ето защо е много трудно да се даде една общовалидна рецепта за успех и щастие във връзката. Ако искате да се обвържете дълбоко и да имате сериозна връзка с партньор, с когото да създадете нещо по-трайно и истинско от просто забежка, е важно да знаете някои неща, преди да предприемете тази стъпка.

10 признака, че не сте от типа хора, които се обвързват

Няма значение колко страхотен и невероятен ви се струва партньорът ви в началото на връзката. За да преминете на следващ по-сериозен етап е важно да знаете някои неща за него. Според тях ще прецените дали той е подходящ за по-нататъшно развитие на връзката или не.

Кои са нещата, които е добре да знаете за партньора си, преди да побързате да се обвържете?

Ето 5 от тях:

1. Къде иска да живее?

Ако си представяте живота си на различни места, това би било проблем. Представете си, че той иска да замине в чужбина, а вие не или обратното. Може да иска да живее в друг град, което за вас също да е проблем. Ако искате да обвържете животите си, трябва да сте на едно мнение за това къде искате да живеете.

Притеснителни знаци, че той определено не иска обвързване

2. Мечтае ли да бъде баща?

Този фундаментален въпрос е много важен, защото ако единият иска семейство и деца, а другият не, връзката изглежда по-скоро обречена и невъзможна. Преди да се обвържете сериозно, трябва да знаете дали той е готов да бъде баща и иска ли това. Ако вие сте на такава вълна, а той не, това би било проблем.

3. Как се справя с парите?

Обвързването се случва на много нива и колкото да не ви се иска, материалното е едно от тях. Ако ще делите живота си, ще делите и финансите си. Затова е важно да знаете как партньорът ви се справя с парите.

5 признака, че проблемът ви с обвързването ви държи все още необвързани

Свързани статии

4. Как се отнася с майка си?

Вглеждането в детството е от значение за това да разберете що за човек е партньорът ви и какво се крие зад приятната фасада. В отношенията с майката и с родителите въобще са кодирани много подводни камъни, които впоследствие могат да се окажат голям проблем. Обърнете внимание дали е прекалено близък с майка си или пък се държи с нея прекалено агресивно. Обикновено тези две крайности подсказват, че там се крие голям проблем, който може да рефлектира върху отношенията и връзката ви.

Знаци, че трябва да си дадете почивка от обвързване

5. Груб ли е с обслужващия персонал?

Отношението към обслужващия персонал, като сервитьорите например, също може да подскаже доста за личността на човек. Ако той се държи с тях като слуги, обижда ги, унижава ги, това определено е червен флаг за отношението му към останалите, особено към смятаните за по-нисшестоящи от него.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
koito iska obvarzvane bi pozvanyal vednaj bez znacenie opstoyatelsva
отговор Сигнализирай за неуместен коментар