Интимно

5 причини да плашите мъжете

Къде грешите в поведението си

03.11.2022г. / 06 26ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Намирането на любов, от която да се роди пълноценна и дълготрайна връзка е трудна задача. Много първи срещи приключват именно на този етап. Не само първите срещи са препъникамък в намирането на половинка. Има много неща, с които жените отблъскват мъжете, без да го осъзнават.

Защо красиви, интелигентни жени успяват в живота и кариерата си, но се провалят в едно – срещите и връзките?

Как да накарате един мъж да ви забележи

Има някои причини да плашите мъжете и да ги отблъсквате. Много жени допускат тези грешки. Не бъдете като тях. Действайте различно, бъдете възможно най-естествени и непринудени, а не преднамерени. Това със сигурност ще ви помогне.

Кои са причините да плашите мъжете?

1. Имате нереалистични очаквания, които си личат отдалече.

Ако отдавна търсите любовта, вероятно ви е омръзнало да чакате и нямате търпение нещата да се случат. В такива случаи много често несъзнателно жените си изграждат нереалистични очаквания заради мечтите, които имат, докато са в търсене на любовта и точния партньор. Мъжете имат сензори за такива нагласи и моментално биха избягали, ако усетят, че очаквате от тях твърде много и то веднага, а те не могат да ви го дадат.

2. Имате високи критерии.

Ако сте придирчиви, имате високи стандарти, които изказвате на глас пред човека, с когото се срещате, нормално е той да избяга веднага. Никой не иска да бъде съден. И ако мъжът усети, че именно натам отиват нещата, ще го изплашите. Всеки иска да е по-добра версия на себе си във всеки смисъл, но в реалността идеални хора и партньори няма, връзки още по-малко. Ако изразявате високите си очаквания от мъжете още в началото на връзката, напълно естествено е да ги изплашите.

6 разлики между мъжете, които се обвързват сериозно и тези, които не го правят

3. Постоянни съобщения.

Ако често пишете съобщения на човека, с когото се срещате или отскоро имате връзка, ще го прогоните. Никой не предпочита прилепчиви и ревниви партньорки, които заемат цялото внимание с постоянни съобщения и обаждания.

4. Мислите си, че всеки мъж ще ви хареса.

Възможно е да се гордеете с външния си вид. Вероятно се смятате и за умна, красива, успяла жена с хубава професия. И всичко това е причина да сте привлекателен магнит за абсолютно всеки мъж. Е, трябва да знаете, че това съвсем не е така. Колкото и неустоима да сте наистина, това не означава, че всеки мъж ще е готов да бъде с вас. Има много фактори, които определят това кой ще бъде привлечен от вас и кой реално ще се влюби във вас. Ако излъчването ви крещи, че можете да имате всеки, когото пожелаете, нормално е да плашите мъжете.

Какви са причините да се влюбвате в един и същи тип отново и отново

5. Винаги чакате той да ви се обажда.

Влезте в 21 век. Не сте в Средновековието, когато жените е трябвало да пазят прилично поведение, а подканите към мъжете са се смятали за непристойни. Когато искате нещо да се случи между вас, просто направете първата крачка, ако той по някаква причина не я прави. Само така ще разберете защо не се приближава към вас – главните варианти са общо взето два – или не ви харесва, или се притеснява. Затова действайте. В нито един от случаите няма да изгубите.

Коментирай