Интимно

Кои жени мъжете намират за най-привлекателни?

Ще спечелите сърцето на един мъж, ако се усмихвате повече

11.11.2022г. / 16 47ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако попитаме някой мъж дали познава и разбира жените, едва ли той би ни дал положителен отговор. Има една максима, която гласи: „Не е нужно да разбираш една жена, просто трябва да я обичаш“. Може би за мъжката половина от света ние си оставаме загадка. В този ред на мисли можем ли да кажем, че ние, жените, познаваме мъжете? Едва ли. Понякога е доста трудно да разберем господата и тяхната небезизвестна мъжка логика. Можем ли да надникнем в съзнанието на силния пол и да разберем кои жени мъжете намират за най-привлекателни? В следващите редове ще се опитаме да повдигнем завесата и да разберем. Ето и някои възможни отговори на този въпрос:

Жени, които имат собствен стил

Дори понякога да твърдят, че за тях дрехите нямат значение и ни харесват каквото и да облечем, мъжете всъщност обръщат голямо внимание на дрехите. Все пак именно чрез облеклото ние общуваме и създаваме първо впечатление. Дрехите могат да говорят вместо нас – да покажат дали сме лежерни, секси или пък бизнес-ориентирани. Разбира се, това не означава, че за да съблазним някого, ние трябва да променяме стила си. Напротив – достатъчно е да сме поддържани, спретнати, ухаещи добре.

Дами, които могат да събудят любопитството им

За никого не е тайна, че мъжете са ловци. Те обичат да преследват „плячката“ си. Ако искате да събудите тяхното любопитство и да продължите да го поддържате, не разкривайте всичко за себе си още на първата среща. Бъдете леко потайни, загадъчни. Нека погледът ви казва: „Знам тайни, които мога да ти споделя“. Разкривайте се малко по малко всеки път и никога не се притеснявайте да го изненадвате. Не забравяйте, че за да сте интересни на мъжете, на първо място вие трябва да сте интересна на самата себе си.

Мъжете харесват жени, които имат интереси

Свързани статии

Дори да не го показват, мъжете предпочитат дами, които имат хобита и интереси. Не правете грешката да се превръщате в сянка на мъжа. Не забравяйте, че вие сте самостоятелен индивид, който трябва да отстоява себе си и желанията си. Не спирайте да се развивате и усъвършенствате. Посещавайте курсове, семинари и обучения. Отделете време и усилия и работете над собственото си аз. Сумите, които инвестирате в това ще са най-добре похарчените ви пари.

Господата харесват усмихнати жени

Нека си го кажем направо – няма мъж, който да не харесва жена, която се смее на шегите му. Но тук не става въпрос само за това. Когато усмивката е съпроводена с добро настроение и увереност, тогава говорим за дама, която е истински магнит за мъжете. На подсъзнателно ниво усмивката на жената кара мъжа да усеща, че тя го харесва, а това ласкае самочувствието му. Опитайте се да гледате на живота от веселата страна и да се смеете повече. Прекалено сериозните и сдържани дами отблъскват мъжете.

Дължината на косата ви е важна

Ако планирате подстригване, най-добре е да го отложите. Според наскоро провело се проучване, господата предпочитат дами със средна дължина на косата или такива с дълга коса. При друг опит, на група мъже са показвани снимки на едни и същи дами, а разликата е била само дължината на косата. Резултатът е бил отново същият – господата са сметнали за по-привлекателни жените с по-дълга коса. Можете да изненадате половинката си като си купите дълга перука. Бъдете готови страстите под завивките да се нагорещят до червено!

Мнението на господата за грима

С червило или без, с тежък грим или пък с по-ежедневен? Ние, жените постоянно гадаем какво би впечатлило един мъж. Тук на помощ идва науката. Според проучвания, мъжете харесват грима, но с едно важно условие – той не трябва да е прекалено тежък. Така че, забравете за опушените очи и вместо това използвайте лек, фин завършек. Въпреки това, можете да наблегнете на устните. Доказано е, че мъжете задържат вниманието си най-много върху тях, ако те са обагрени с червено червило.

Коментирай