Интимно

Той ви харесва – 10 признака, които не могат да се прикрият

Езикът на тялото не лъже

05.12.2022г. / 16 33ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е сложна. Много често сигналите, които изпращаме и получаваме обратно към себе си могат да ни объркат, да ни накарат да мислим, че някой ни харесва, а той просто да е любезен с нас. Разбира се, най-сигурният начин да разберете дали един мъж ви харесва е да го попитате директно. Това обаче е рядко избиран подход сред жените, а и сред мъжете. Повечето хора предпочитат да се вглеждат в сигналите и да разчитат на разгадаването им. А те не са никак малко.

11 знака, че някой ви харесва

Ето 10 от признаците, че един мъж ви харесва и има интерес към вас.

1. Иска да прекарва време с вас.

Когато сте събудили интереса на един мъж и у него са се появили симпатии към вас, той ще иска да прекарва повече време в компанията ви, за да ви опознае. Ще разберете дали той ви харесва по това дали се опитва да е близо до вас и да разбере повече за вас.

2. Проучва ви.

Изненадващо получавате покани за приятелство в социалните мрежи. Разбирате, че той е правил проучвания за вас, следва ви, харесва публикациите ви. Това показва по-дълбок интерес към вас.

Знаци, че той ви харесва и това го плаши

3. Езикът на тялото не лъже.

Езикът на тялото на мъжа, който ви харесва, отразява вашия. Жестовете, движенията, погледите и усмивките започват да стават огледални на вашите. По това ще познаете, че той се опитва да ви се хареса, отразявайки вашия начин на изразяване.

4. Има неудобство.

Когато един мъж ви харесва и се опитва да привлече вниманието ви, напълно възможно е да има известно неудобство у него. Ще си проличи по начина, по който говори с вас, по това как общува, погледите и езика на тялото. Той няма да е сигурен дали вие имате интерес, а това ще го кара да се чувства леко неудобно, което ще личи в държанието му.

15 знака, че той не е влюбен във вас и може би дори не ви харесва

5. Показва недостатъците си.

Колкото и да се опитва да ви впечатли, влюбеният мъж или онзи, който ви харесва и изпитва симпатии към вас, все ще намира начин да изглежда нелепо, колкото и да не го иска. В конфузните положения и в неудобството си мъжете често изпадат в комични ситуации, които разкриват несъвършенствата им.

Коментирай