Интимно

5 зодии, които са големи съблазнители

Вижте дали вашата зодия е сред тях

13.12.2022г. / 10 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички сме различни и имаме своите силни и слаби страни, специфики на характера, различно отношение към секса и любовта. Поглеждайки към астрологията, много вероятно е да се запитате кои зодиакални знаци са по-изявени съблазнители в сравнение с други. Въпреки че зодията няма как напълно да ни определи като личност, в нея има и доза истина, когато става въпрос за интимност. Кои 5 зодии са най-големите съблазнители? Вижте в следващите редове.

Зодия Телец

Телците са много чувствени хора, когато става въпрос за любов, интимност. Определено знаят как да използват всичките си сетива, за да угодят на себе си, но и на партньора си. Те докосват, използват етерични масла, готвят вкусни храни и като цяло карат всеки, с когото са, да се чувства поглезен и обгрижван. Родените под знака на тази зодия определено знаят как да съблазняват, да поддържат интереса към себе си.

Както мъжете, така и жените Телци, имат своите изисквания към партньорите си. За Телеца сексът е много важен, както и вкусната храна.

Как да го накарате да ви забележи?

Зодия Лъв

Никак не е странно, че в списъка от зодии, които са съблазнители, присъства и величественият Лъв. Той е съчетание между самочувствие, сексуална енергия и чар, които няма как да останат незабелязани. Лъвовете знаят какво да кажат, за да съблазнят някого. Използват уменията си, за да открият какво е в основата на нечия същност и да разберат какво наистина искат.

Мъжете родени под тази зодия са щедри с подаръците, грижовни са, в същото време са галантни и дискретни. Въпреки че могат да създават трайни връзки, Лъвовете не желаят да се чувстват притиснати, защото за тях това означава, че губят свободата си. Както за мъжете, така и за жените е важно да им се обръща внимание, да ги забавляват, иначе губят интерес.

5 закона на ухажването, с които да поддържате мъжкия интерес

Зодия Везни

Везните са очарователни, умни и знаят как да създават правилното настроение, за да предразположат някого. Техният метод за съблазняване е да отвлекат вниманието от себе си и да го фокусират върху обекта на намерението си. Те са любопитни и ще искат да разберат повече за вас.

От друга страна, могат да се опитат да ви пленят с вкусни ястия, прекрасни жестове на внимание, да се изтъкнат колко са успели, но без да го натрапват. Везните са като хамелеоните. Не са фалшиви, но определено могат да бъдат гъвкави в любовен план, не обичат да спорят, не обичат конфликтите. Приятна и лека компания са. Те могат да бъдат изцяло ваши и да ви създадат комфорт, но вниманието ви към тях е задължително.

Как да флиртувате самоуверено, докато си пишете

Зодия Скорпион

Скорпионите са много умели в използването на телата си, за да съблазняват. Известни са със своята страстна природа, желание за интимност, с много желания към партньора си. Представителите на зодията често са потайни, но именно това ги прави и вълнуващи, интересни. Прелъстители, но си падат и малко манипулатори в любовта.

Свързани статии

По-трудно показват чувствата си. Трудно могат да изпитат емоции към вас, защото лесно се разочароват. Трудно се доверяват, не обичат разговорите, в които се изясняват чувствата. Но ако започнат да изпитват емоции към вас, определено са много пленителни.

Зодия Козирог

Въпреки че изглежда консервативен, Козирогът може да бъде много съблазняващ. Той е игрив, понякога действа директно, ако е силно привлечен към някого. Обича да експериментира, но винаги кара отсрещната страна да гадае какво следва. В секса е готов да опита нещо ново и определено обича да е лидер. Харесва динамиката на играта. За него е важно да има връзка с партньор, който да му е интересен, който да поддържа самочувствието му.

Коментирай