Интимно

Любовен хороскоп за януари 2023

Динамичен месец

29.12.2022г. / 14 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Януари ще бъде динамичен месец, но ретроградният Меркурий ще влияе на събитията през първата половина на месеца. В любовен план не бива да бързаме да създаваме нови връзки. Звездите ще изпитват нивото ни на комуникация във връзката и не само. Време е да свалим розовите очила и да се запитаме дали получаваме онова в любовта, което заслужаваме. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Таро карти за януари 2023 за всяка зодия

Овен

Отношенията с любимия човек ще бъдат двусмислени, което не е изненадващо, тъй като Меркурий е ретрограден. Възможно е някои двойки отново да се сближат. И това няма да бъде просто помирение или прошка, а сериозно отношение към връзката, дори може да се стигне до предложение за брак. Ако сте решили да подпишете, направете го след 18-и януари, тогава ще е по-благоприятно за такива неща, съветват западни астролози.

През втората декада на януари са вероятни парични проблеми, които могат да повлияят негативно на връзката ви през това време. Необвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на Венера. Очаква ви съдбовна среща. Просто трябва да сте по-инициативни, за да не пропуснете щастието си. Но не бързайте, оставете взаимоотношенията да се развиват сами.

Коментирай