Интимно

3 знака, че един мъж има сериозни намерения към вас

Спазва дадената дума

21.12.2022г. / 15 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Нашите любовни взаимоотношения са динамични. Понякога можем да попаднем в дълъг период на срещи, флиртове, които да не водят до нищо сериозно като обвързване, ако търсим това, разбира се. Важно е да изясним за себе си какви очаквания има мъжът, с когото се виждаме. Дали търси неангажиращи връзки или има желание да създаде нещо повече от това.

Признаците за едното или другото почти винаги са налице още в първите седмици и месеци. Обикновено мъжете, които биха искали да бъдат в дългосрочна връзка с една жена, ще действат ясно, смело и открито, за да ѝ покажат, че не се виждат с друга.

Кои са трите най-явни знака, че той има по-сериозни намерения към вас?

3 причини да се влюбвате в емоционално недостъпни мъже

1. Той спазва своите обещания.

Това е много важен показател за мъжа, с когото имате любовна връзка. Спазването на дадената дума за това дали и кога ще ви се обади, дали ще се видите и как ще премине времето ви заедно и т. н. е признак, че той има по-сериозни намерения към вас. Ако се „страхува“ от обвързване или просто търси мимолетна авантюра с вас, определено няма да полага усилия в това да е коректен. Само този, който ви цени и смята, че си заслужава да опита с вас. Думите на останалите се превръщат в празни приказки, защото невинаги ги спазват.

5 фактора, от които зависи химията между двама души

В такива ситуации специалистите по връзки съветват жената да зададе ясен въпрос към човека, с когото се среща, относно това дали той има намерения за дългосрочна връзка. Разбира се това не е искане за брак, но е създаване на ясни и точни правила, когато искаме да имаме с някого повече от сексуални взаимоотношения.

Свързани статии

2. Той намира време за вас.

Живеем динамично, имаме куп задължения, хобита. Понякога си казваме, че нямаме време за това или онова. Но мъжът, който държи на вас, ще намери време, в което да бъдете заедно. Вие се превръщате в приоритет за него, защото връзката ви е ценна. От друга страна, ако забележите, че той по-често избира други хора и занимания пред вас, определено не се страхува, че може да ви загуби.

5 зодии, които са големи съблазнители

3. Той има план.

Такъв за живота изобщо, има цели, които следва, но в неговите планове влизате и вие. И това ще го разберете по разговорите и по това дали казаното от него като визия за вас двамата съвпада с действията му. Мъжът с план е готов да поеме отговорност за живота си, за връзката си. Готов е да споделя с вас, да е отдаден на взаимоотношенията ви и ще търси в замяна същото.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 1 година )
рома и ромката на друга квартира номер 1 2 3 4 5 6 на нова квартира добре сте си отишли
отговор Сигнализирай за неуместен коментар