Интимно

10 съвета как да оформите профила си в сайтове за запознанства

Мъдри подходи, които ще помогнат да отсеете партньорите

01.02.2023г. / 12 52ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако сте решили да търсите любовта онлайн, защото досега сте срещали само провали, ще се учудите колко важно е да подготвите профила си в платформите за запознанства по правилния начин. Това ще ви помогне да откриете любовта по-лесно, но и не само – ще е полезно в отсяването на неподходящи партньори. Колкото по-точно и ясно съставите профила си в сайтове за запознанства, толкова по-добри резултати ще постигнете в любовта.

5 грешки, които допускате в срещите онлайн

Ето 10 съвета как да оформите профила си в сайтове за запознанства:

1. Не отхвърляйте покана за запознанство.

Настройте профила си така, че да получавате всякакви покани за запознанства. Така ще ви е по-лесно да прецените сами дали да ги приемете или не. Предварителните настройки за отсяване могат да отсеят погрешно някой подходящ за вас партньор, с когото потенциално можете да имате много общо.

2. Никога не лъжете.

В интернет пространството е изкушаващо да излъжете за много неща. Но не го правете, защото това ще ви изиграе лоша шега. По-скоро ще привлече неподходящи за вас партньори заради подвеждащата информация.

3. Никога не изброявайте какво точно търсите в една връзка.

Ако изброите, че искате деца, семейство, стабилен мъж с добри доходи и така нататък, това ще отблъсне много потенциални партньори, с които така или иначе е могло да постигнете целите си. Не бъдете чак толкова конкретни. За тези признания си има време и то настъпва далеч след запознанството.

5 урока от онлайн връзките

4. Не говорете за бившия си.

Когато си пишете с някого, когото сте срещнали в сайтове и платформи за запознанства, избягвайте изцяло темите на бившия. Не го споменавайте и не откликвайте на молби да споделите нещо за него. Оставете миналото там, където е и се придържайте към настоящето.

5. Недейте да мрънкате.

Не пускайте статуси за вашата необвързаност, провалените първи срещи, отчаянието от любовта, разочарованието от мъжете и всякакви подобни тревожности, които вероятно изпитвате. Оставете тези емоции за себе си и вътрешния си свят. Ако ги показвате открито в мрежите за запознанства, ще отблъснете много потенциални кандидати за сърцето ви.

10 причини мъжете, които срещате онлайн да са разочарование на живо

Коментирай