Интимно

10 съвета как да оформите профила си в сайтове за запознанства

Мъдри подходи, които ще помогнат да отсеете партньорите

01.02.2023г. / 12 52ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Не бъдете прекалено подробни.

Попълнете профила си щателно, но никога не прекалявайте. Не бъдете чак толкова подробни, колкото и информация да имате за споделяне. Ако профилът ви е значително по-дълъг от тези на останалите абонати, това може да ви изиграе лоша шега, защото твърде много информация на показ никога не е добра идея.

7. Не използвайте клишета и двусмислени определения.

Може да ви се струва, че ако използвате двусмислени обяснения и определения за себе си, това ще ви направи по-интересни, но всъщност грешите. Това само ще привлече неподходящи партньори към вас. Колкото по-конкретни, точни и ясни сте, толкова повече изгубено време ще си спестите. Но и не използвайте клишета, защото това може да отблъсне подходящи за вас партньори, които ще ви сметнат за посредствена и безинтересна личност.

Защо любовта в интернет е все по-лесна?

Свързани статии

8. Не разкривайте прекалено много лична информация.

Бъдете искрени, но не и отворена книга. Все пак не забравяйте, че профилът ви се разглежда от напълно непознати хора, което може да има и негативни ефекти.

9. Не се поддавайте на вътрешния си нарцистичен глас.

Всеки човек смята, че заслужава много. Някои хора са склонни леко да прекаляват с изискванията към партньорите си в търсене на любов и щастие. Не се поддавайте на желанието си да изброите качествата, които смятате, че заслужавате да получите от бъдещия си партньор. Това ще ви накара да изглеждате взискателни, мрънкащи и дразнещи в очите на другите.

Съвети от хора, намерили любовта в сайтове за запознанства

10. Не оставяйте непопълнени графи.

Добре е да попълните всички предвидени графи в профила си, стига да не смятате това за напълно излишно. Това ще ви помогне да отсеете добре партньорите, които бихте искали да срещнете на живо.

Коментирай