Интимно

Трите най-флиртуващи зодии в зодиака

Майсторите на флирта

03.03.2023г. / 10 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Флиртът е талант, който не всеки владее. Някои зодии обаче се открояват с особени качества във флиртуването, които им помагат да бъдат по-успешни в любовта и срещите. Тези зодии имат способността да скъсяват дистанцията мигновено, да топят ледовете и да намират път към всеки с индивидуалния си подход и усет към човека отсреща.

3 зодии, които предпочитат да са необвързани

Въздушните и огнените знаци са сред първенците по майсторство във флирта. Те са по-склонни да бъдат шумни, комуникативни, привлекателни и флиртуващи в сравнение с останалите. Огнените и въздушните знаци са и по-влюбчиви. Любовният огън в тях се пали лесно и вероятността да ви кажат, че са влюбени във вас много бързо след началото на връзката ви е голяма.

В много случаи обаче при тези зодии любовта угасва също толкова бързо, колкото се е разпалила. Въздухът и огънят правят зодиите, повлияни от тези елементи непостоянни и бързо променящи се. Ако се появи следващ човек, който да грабне вниманието им, те се впускат със същата страст към новото предизвикателство.

Кои са трите най-флиртуващи зодии?

Близнаци

Управляващата планета на Близнаците е Меркурий. Той е известен с контрола си върху комуникацията. Не е изненада, че Близнаците са комуникативни, общителни, бъбриви. С тях никога не е скучно. Винаги знаят как да привлекат вниманието, да завладеят компанията и да направят общуването приключение. Те са мислители. Бързият им и динамичен ум насочва погледите към тях и бързо ги прави център на вниманието.

Зодии, между които връзката би била трудна

Близнаците се сприятеляват бързо, а флиртът е част от цялостното им общуване. Невинаги флиртуват с любовни намерения. Флиртът е част и от приятелското им общуване. Прилагат го дори в професионалните си отношения. То е част от натюрела им.

Ако имате достатъчно остър ум, мислите нестандартно, готови сте да се впускате в приключения и не правите отношенията твърде сложни, вие сте личност, която несъмнено би привлякла вниманието на Близнаците.

Везни

Управляващата планета на Везните е Венера – планетата на любовта. Везните са природно привлекателни. Те са обаятелни и нежни личности, които умеят да флиртуват, без да го правят натрапчиво. Флиртът им идва по естествен и чаровен начин отвътре. Везните имат природна красота. Тя им помага да общуват по-лесно, да изпъкнат пред другите, да привлекат вниманието и окото.

5 зодии, които са големи съблазнители

Неоспорими флиртаджии са. Те умеят да се „закачат“ и го правят много умело, без да се натрапват. Флиртуват, без да прекрачват границите, а това им печели точки. Интензивни са в общуването, майстори на комуникацията, Везните знаят как да се докоснат до интимния свят на човека, който стои пред тях. Това им помага да намерят кратък път до сърцето му и да го завладеят.

Везните имат способността да живеят на момента. Това им помага да нямат задръжки във флиртуването, защото не се замислят особено дълбоко за бъдещето. Ако усетят, че имат порив за любов, те се впускат във флирт, без да му мислят особено дълго. Импулсивни са, обичат приключенията и гъдела, който това им носи. Пристрастени са към пеперудите в корема и това ги мотивира да флиртуват постоянно.

Свързани статии

Стрелец

Стрелците са страхотни майстори на флирта. Те не обичат да правят планове за бъдещето. Живеят за приключенията, които ги очакват всеки ден. Обожават любовната игра, преследването, покоряването на сърца. Това ги кара да се чувстват живи. На пръв поглед може да изглеждат безцелни и експериментиращи, но всъщност въпреки всичко са моногамни. Просто скучните и монотонни отношения ги отблъскват и ги карат да губят интерес.

4 зодии, които се раздават най-много в леглото

Като огнен знак Стрелците са преследващи, изследователи, откриватели. Обичат да рискуват и не се страхуват да поемат по непознати пътеки. Склонни са да бягат от връзки и отношения, които ги задушават и ги вкарват в проблеми. Стрелците са непостоянни и променящи се. Увличат се лесно и се вдъхновяват от интересни и нестандартни личности. Сивото ежедневие и скучните тривиални отношения ги отблъскват.

Стрелците са едни от най-дръзките флиртаджии в зодиака. Могат дори да ви накарат да се изчервите. Изобщо не се страхуват да бъдат откровени и да казват това, което мислят, когато искат да постигнат целта си.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 1 година )
ne se mesia v tezi temi ....to koito e takuv mu li4i ot kilomeetri
отговор Сигнализирай за неуместен коментар