Интимно

Кои са най-добрите секс пози според зодията ви?

Разберете кои са най-подходящите пози за вас

08.03.2023г. / 17 16ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева – изправени, лице в лице

Обичате директния и прям подход и харесвате партньорът да ви казва какво иска. Секс позите, които приличат на йога асани не са вашата силна страна. Най-добрата позиция за вас е прави, лице в лице. Попитайте любимия какво точно иска и как да го направите. За по-голямо разнообразие, можете да го направите под душа.

Везни – ножици или паяк

Обикновено везните рядко започват първи сексуалния контакт. Обичате когато с партньора ви действате като екип. Ето затова за вас са добри пози, при които и двамата вършат еднакво количество „работа“. Най-подходящата позиция за вас е ножици или паяк. Когато сте ангажирани в такива движения, изпитвате огромна наслада и удоволствие, тъй като нито един от партньорите не е пасивен или доминиращ.

Скорпион – всяка една позиция

Макар и да изглеждате потайни и дори малко самотни, дълбоко в себе си всъщност вие сте страстни, агресивни и притежавате емоции, за които другите не подозират. Вие определено знаете какво искате в секса и няма да се спрете, докато не го получите. Всяка поза е подходяща за вас. Ако искате да си доставите още повече наслада – подскажете на партньора си, че харесвате малко по-грубата игра.

Стрелец – изправена кучешка

Както подсказва зодиакалният ви знак – вие сте наполовина човек, наполовина животно. Имате свободен дух, подобен на дивите животни. Най-подходящата поза за вас е изправена кучешка, при която партньорът ви е прав, а вие сте с наведено тяло, като главата ви се приближава към краката. Ако искате да се разнообразите, правете го на открито (не на публично място, а на някоя поляна например.)

Козирог – по корем

За да се чувствате комфортно с партньора ви, вие имате нужда от малко лудост. След като усетите този комфорт и спокойствие, вие сте отворени за всичко. Подходящата поза за вас е по корем. Предпочитате да бъдете пасивни и обичате, когато партньорът ви поеме инициативата. За да направите секса по-пиперлив – добавете камшик, белезници или пък съблазнително облекло.

Водолей – по гръб

За вас сексът не е нещо толкова лично, вие го приемате по-скоро като забавление. Обичате технологиите, така че най-модерните секс-играчки ще са ви от голяма полза под завивките. Най-подходящата поза за вас е по гръб. Нямате нищо против да се самозадоволявате пред партньора. Това може да бъде доста възбуждащо както за вас, така и за него.

Риби – лъжички

Най-романтичните сред всички, вие сте способни да разчитате емоциите и настроението на партньора си. Подходящата поза за вас е лъжички. Тя ще ви донесе не само телесен контакт, но и интимен и личен такъв. Преди да пристъпите към секса, разиграйте любовните си фантазии, така ще „подгреете“ и ще се настроите за забавления под завивките.

Коментирай