Интимно

Знаци, че той просто няма чувства към вас

Един мъж изобщо не си пада по вас, ако прави тези неща

10.03.2023г. / 17 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта понякога се самозалъгваме. Иска ни се човекът, към когото имаме чувства да изпитва същото, но действията му говорят друго. Желанието и стремежът да спечелим вниманието и сърцето му ни карат да продължаваме да се надяваме, че нещо ще се промени. Игнорираме признаците, които красноречиво подсказват, че той просто не си пада по нас, няма никакви чувства и намерения.

Кои са знаците, че той няма чувства към личността ви и може би дори изобщо не си пада по вас?

3 знака, че един мъж има сериозни намерения към вас

Никога не говори конкретно за вас, прави обобщения по принцип

Без значение дали имате връзка с този човек или сте в етап на опознаване, отношението му ще си проличи по това как говори за вас и изобщо говори ли за вас или по принцип. Обобщаването и липсата на конкретизиране, когато той говори за бъдещето, плановете си, целите си е показателно. Ако той не ви включва в това, значи няма намерения към вас.

Говори повече за себе си, отколкото за вас

В началото на връзката или на първа среща е нормално той да говори предимно за себе си, за да ви се представи. Но ако по-нататък липсва всякакъв интерес към вас и вашата личност, отсъстват въпроси от негова страна, с които цели да ви опознае, това е знак, че не се интересува от вас и не изпитва чувства.

Винаги е зает, когато го потърсите

Ако един мъж изпитва чувства към вас, привлечен е или просто има интерес, той ще се старае да отделя време за вас. Но ако е винаги зает, когато го потърсите, това подсказва, че изобщо не сте важни за него и няма намерение да отделя време в живота си за вас.

Той иска само секс – знаци от мъжкия език на тялото

Търси ви, само когато иска нещо

Мъж, който се интересува от вас, ще ви търси с повод и без повод. Ако поводът винаги е нещо, което иска от вас, това е лош знак, на който е добре да обърнете внимание и да спрете да се надявате. Ако той се обръща към вас с молба или искане, които не говорят на никакъв любовен език, той просто не си пада по вас.

Има несъответствие между думите и действията му

Действията са много по-красноречиви от думите. Ако те не отговарят на онова, което ви казва, значи той просто хвърля прах в очите ви или изобщо не се замисля как ще ви се отрази това, защото не изпитва чувства към вас. Влюбеният мъж се старае да показва любовта си чрез жестове, не само чрез думи.

22 признака, че той има дълбоки чувства към вас

Не иска да опознае близките и приятелите ви

Ако отношението на мъжа до вас е повърхностно, той ще държи всички важни хора за вас далеч от себе си. Това е начин да се дистанцира от сериозната връзка, която вие искате.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )