Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 април

Очакват ни любовни напрежения

02.04.2023г. / 09 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първите дни на април ще са интензивни за любовта. Меркурий навлиза в знака на Телец, напомняйки ни колко важна е добрата комуникация. За съжаление, тъй като Меркурий незабавно ще влезе в рязък квадрат с Плутон, може да има нещо сенчесто в това, което се казва или се премълчава. Някои представители на зодиака може да хванат в лъжа любимия си човек. Но е възможно и да се съмняваме излишно. Предстои пълнолуние във Везни, а Венера и Нептун също ще повлияят на любовта. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Месечен хороскоп за април

Овен

В началото на седмицата може да се почувствате като измамени. Възможно е да сте били подведени от приятел, любовник и ако е така, най-вероятно ще бъдете доста напрегнати, особено ако са се възползвали от вас по някакъв начин. Пълнолуние във вашия партньорски сектор може да бъде преломната точка във връзка, която е била отдавна изчерпана. С Венера в секстил с Нептун има шанс за възстановяване, но само при положение, че вие и партньорът ви искате едно и също нещо.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
kokato razberem ce nema kak da ispolzvame nekoi se obrastame protiv nego nema polza ot tozi covek za kakve ni ee razberaeemo ee
отговор Сигнализирай за неуместен коментар