Интимно

Секс трикове, които споделят актриси от еротични филми

Заложете на качеството, а не на количеството

17.05.2023г. / 13 30ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако искаме да се развиваме и обогатяваме като личности, никога не трябва да спираме да се учим. Това се отнася за всяка сфера от живота ни и в това число влиза и сексът. Плътските удоволствия издигат общуването с нашия партньор на друго ниво и както знаем, понякога с тях можем да потушим не един и два скандала. Ако искаме да опитаме нещо различно, най-добре е да получим съвет от професионалист. В следващите редове ще ви споделим няколко секс трика, препоръчани от порнозвездите. Ето ги и тях:

Не сваляйте всички дрехи

Този трик ще ви помогне да изглеждате по-секси. Тук не става въпрос да прикриете тялото си, а просто да оставите толкова дрехи, че по този начин да развихрите фантазиите си – вие и вашият партньор. Не събувайте и обувките, те ще ви помогнат да се вживеете в ролята си, ще направят краката ви по-дълги и дори могат да ви помогнат за по-доброто проникване по време на някои от позите.

Разчупвайте ритъма

Според Джесика Дрейк (актриса във филми за възрастни, автор и активист), сексът не трябва да е праволинейно действие. Тя споделя, че за да увеличите възбудата и да получите неочакван оргазъм, трябва да разчупвате ритъма – да преминавате от любовна игра към сексуален акт и обратно.

Обърнете внимание на вашите нужди

Свързани статии

За да превърнете секса в експлозивно изживяване, обърнете внимание на това, което на вас ви харесва. Не се срамувайте да покажете на партньора си това, което желаете, както и начина, по който искате то да се случи.

Мастурбирайте по време на почивките

Ако по време на сексуалния акт изведнъж загубите темпото, ерекцията на партньора ви намалее, или пък се разсеете – не се притеснявайте да мастурбирате. Така ще можете да върнете ритъма и да се върнете отново в играта.

Овладейте изкуството на френската любов

Ако искате да оставите партньора си без дъх, постарайте се за това! Започнете да целувате члена бавно и не се срамувайте да използвате ръцете си. С тяхна помощ ще стимулирате още повече възбудата и усещанията. Не забравяйте, че пенисът не се овлажнява сам, така че се уверете, че го навлажнявате достатъчно.

Вживейте се в ролята на порнозвезда

За да правите секс като порнозвезда, бъдете такава! Ако сте забравили какво точно се прави във филмите за възрастни, намерете малко време и изгледайте няколко. Ако трябва тренирайте пред огледалото изкусителни погледи и жестове.

Преоблечете се

За да се превъплътите в роля, това, което може би ще ви помогне най-много, са подходящите дрехи. Но не се ограничавайте само до традиционните секси облекла, които можете да купите от всеки секс-магазин. Ако нямате нищо подръка, достатъчно е да си направите прическа с по-голям обем, да сложите ярко червило и спирала и да облечете черен чорапогащник и високи обувки. Партньорът ви със сигурност ще забележи разликата и ще оцени това, че сте се постарали за него.

Използвайте лубрикант

Свързани статии

Често пъти използването на лубриканти се свързва с това, че не сте достатъчно възбудени. Това обаче всъщност съвсем не е така. Според порноактрисата Дайжа Морган, използването на лубриканти не ви прави стари. „Започнах да ги използвам, когато навлязох в секс индустрията, а сега просто не мога да си представя да правя секс без лубриканти. Те правят изживяването много по-забавно“. Тя допълва, че ако искате да използвате по-естествени продукти, кокосовото масло също върши чудесна работа.

По-продължителен секс невинаги означава по-добър секс

Със сигурност ако сте гледали порно, ще се натъкнете на това как актрисите и актьорите правят секс едва ли не с часове. Според Лия Хат обаче: „Не бива да се сравнявате с тези стандарти за продължителност. Най-важното по време на секс е удоволствието, което си доставяте един на друг“. Според проучване от 2005-а година, жените определят 10-минутния вагинален секс като „прекалено дълъг“, а средната продължителност на акта между анкетираните била около 5 минути и 4 секунди.

Коментирай