Интимно

Любовен хороскоп за юни

Динамичен любовен месец

23.05.2023г. / 13 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро карти за юни за всяка зодия

Телец

Юни носи много възможности пред родените под знака на Телец по отношение на любовта. Ако сте имали някои разногласия, то сега ще можете да ги поправите. Въпреки благоприятната комбинация от събития, не трябва да разчитате на късмет. Звездите ще изискват от вас не само инициативност, но и сериозен избор и отговорно решение в живота. Телците могат да бъдат изправени пред дилема – да се поддадат на чувствата или на разума.

Такъв вътрешен конфликт може както да попречи на развитието на отношенията, така и да ги направи по-сериозни и категорични. Влюбеният Телец може да срещне трудности при осъществяването на съвместни планове. Може би партньорът ви няма да приеме вашето предложение или желание за съвместна почивка и забавление.

Малките конфликти могат да ви накарат да се почувствате така, сякаш човекът действа, за да ви навреди, но романтиката ще победи, ако се отнасяте към ситуацията с хумор или настоявате да изпълните желанието си.

За семейните двойки ще бъде важно да намерят начин да комуникират пълноценно. Важно е и да не взимат прибързани решения.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 10 месеца )
mnogo sme sladki ama ne lepnem sladkisi hiri kato govorim za bivsi ima samo edno moice ot bivsi dostono za yvajenie drugite ne valnuvat vseki po patekata si
отговор Сигнализирай за неуместен коментар