Интимно

Опасен ли е сексът във вода?

14.08.2009г. / 16 09ч.
Мария Дуковска
Опасен ли е сексът във вода?

В горещите летни дни традиционно намираме убежище край морето или басейна, а защо не и в една хладка вана? Но за да не ни е самотно, каним и любимия мъж с нас.
Лято, плаж, вода и флуидите във въздуха забъркват една страхотна смес, в която се потапяме с удоволствие. Отдаваме се на мига и сме готови да предприемем шури приключения, каквото е и сексът във вода.

Повечето хора, практикували плажен секс, признават, че удоволствието е върховно и незабравимо. Но дали крие рискове за здравето? Ето и нашите препоръки към всички ентусиасти, решени да се отдадат на летен секс маратон.

Секс във ваната
Всъщност така сексапилната сцена, популярна от филмите, в която мъж и жена правят секс във ваната, е малко измамна. Защото във филма не споменават, че ваната е доста тясна и неудобна (освен ако не е джакузи). А дали ще повярвате, че освен това е и суха? Причината е, че водата измива естествените сокове. "Романтичната" пяна пък може да предизвика неприятни усещания на деликатни места. Дори да раздразни кожата, ако е суперчувствителна.

Възможните пози за секс под душа са не повече от три. И в никакъв случай не изразявайте удоволствието си с вдигната нагоре глава и разтворени устни - едва ли ще се удавите, но е твърде вероятно да се задавите и да се наложи да прекратите заниманията в разгара им, за да изплюете водата.

Секс в морето
Солената вода може да ви накара да усетите всички микроскопични драскотинки и ранички в интимните части. Ако има вълни, е трудно да се задържите  на едно място и може да се затрудните в движенията. Но все пак това е част от играта, нали?
В никакъв случай обаче не правете секс при силно вълнение.
 
Секс на плажа
Да, секси е. Еротично, възбуждащо, лежите си на пясъка, целувате се... и неусетно цялото ви тяло е полепнало с песъчинки, които немирно са влезли в някои интимни местенца. Така лесно може да раздразните интимните си части и дори да причините миниатюрни разкъсвания на презерватива, като така има потенциална опасност от бременност и венерически болести. Затова, палувайте, но по-добре сложете кърпа върху която да се заигравате на плажа.

Секс в езеро
Не е препоръчително, дори е рисковано. Не се знае каква е дълбочината и в кой момент ще се окажете под водата. За някои това е още по-възбуждащо, но не е никак безопасно.
Реките са по-добър вариант, ако желаете да правите секс в подобни водоеми. Лошото е, че трудно ще намерите достатъчно уединено място, където да сте сигурни, че някой няма да се появи от храстите. И не забравяйте, че ви грозят безбройно количество микроби.

Секс в басейн
Освен опасността да ви видят много хора, съществува риск презервативът ви неусетно да се изхлузи във водата. Което съответно може да доведе до нежелана бременност.
Другият риск, който съществува, е естественото ви овлажняване да се отмие от водата и така да причини неприятни кожни раздразнения на интимните ви части.

***
По-умерено с оралния секс – опасен е
Класически и екстремен секс в автомобил
По какво ще разберете, че един мъж е готов за секс?

Коментирай
31 rate up comment 0 rate down comment
мими ( преди 11 години )