Интимно

Секс в жегата или жега в секса

04.09.2009г. / 10 21ч.
Аз жената
Секс в жегата или жега в секса

Още малко жега и ще си дойдем на думата – яко жега в секса. Добре, че никой не ми дава зор и мога да се отдам нацяло цяло лято на лентяйство, мастика и чат пат секс – на климатик, разбира се. Сега нещо захлади, та викам я да видя, какво правят женорята из нетя и като как са преживели жегите с оргазми или с главоболие.

И по тоя параграф не мога да ви разбера като вземете да се превъзнасяте лято, романтика, нам си кво си... бе, ква романтика, бе пиленца, да се пържиш като скумрия на 38 градуса на сянка и някоя по-романтична да ти се нахвърли на скалите... ама нали “ти ще се облегнеш на ръба, щото гърба ти по-голям”. Не се лъже повече, батко ви... боли от тая романтика... аз да не съм си го намерил на пътя. Това да се въргаляш в пясъка – може, но само, ако не съм отдолу и както споменах извън жегавите часове. Във водата по става, ама предпочитам да не е солена, ма такова море досега не съм намерил. Но жената все – на море, та на море.

Не, мъжете ще кажем вече – не на плажната романтика. Има си за целта хотелски стаи, бани широки големи, джакузи пак става, на басейн даже съм съгласен... на дивана, под дивана, в кенефа, даже пред кенефа на дървото... само не и на плажа в жегата, та било и на скътан плаж, под чадър... мразя да се потя. Предпочитам да мажа цици и да гледам цици, но мерси... мога да изчакам час два и да се добера до хладните чаршафи и климатика. Пък да взема да изгоря и някой наострен орлов нокът да ме задере... развод ми дай, развод... стига с тея садизми. После мъжете повече си падали по садо-мазо, нищо подобно... предпочитам да си правя кефа на тиферич, а не да се потя като животно. Цяло лято се чудя какви са тея фикс идеи да се прави секс на плажа. И да ви питам – като правите какво толкова ви харесва? За едната мозъчна романтика, че сте си навили на пръста, колко било романтично... колко оргазма ви се случиха, особено, ако ви е влязъл пясък, дето не трябва.

Виж, хубавото е, че каквито сте зиморничави лятото поне спите голи – е, затова вече може да кажем, че е жегаво.

* * *

Сексът и гладът

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Primat ( преди 11 години )
И аз съм тъй брато... Неам климатик ама в зимника ка я подпрем... а туй за плажо хич не го зацепвам... кат иска пясък - на строежо... там и киреч има
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време